| hellyour a întrebat:

va scriu si eu o intrebare de pe contul lui varumiubig grin. Deci sa incepem, am 15 ani. Azi a venit in vizita un unchi de-al meu...eram singura acasa(mama era la servici)... dupa ce am vorbit un timp, s-a asezat langa mine si a inceput sa puna mainile pe picioarele mele, pe sanii mei, pe fund etc. Nu stiu ce sa fac ajutati-ma va rooogg! Sunt f deprimata!sad crying crying

11 răspunsuri:
| Bebitsssa a răspuns:

Spune-i mamei tale!

| Stryder_1593 a răspuns:

Zii mamei tale. asta trebuie neaparat.si tatalui tau.

| LaDyPTYUuU a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa vb cu mama ta

| liviu42 a răspuns:

Spune-i mamei tale. Cati ani are unchiul? Este tentativa de incest daca mai vrea si sex

| SexyCioco a răspuns:

Spune-i mamei tale ca asta vrea sa profite de tine rolling on the floor

| lolly a răspuns:

Spune-le parintilor taistraight face Nu trebuia sa-l lasi. Daca taci din gura va ajunge sa te violezewinking

| MasterOfDisaster a răspuns:

Spune-le parintilor, sau unei prietene...

| TVD13 a răspuns:

Mare problema...in locu tau i-as fi dat o palma si as fi plecat...dar spune-i mamei tele sau tatalui tau pentru ca daca il lasi ar putea sa te violezesad

| barbieboy a răspuns:

Imi dai un, msj in particular cu id tau si vb noi si il ardem pe fraier Nu ii mai trebuie sa puna mana pe tine toata viata ta :0

| hellyour explică:

Are 35 de ani...cred ca voi vorbi cu mama mea...va multumesc tuturor pentru sfaturi!:*

| AndaWest a răspuns:

Ce incest, asta e pedofilie directstraight facevorbeste cu parintii urgent si nu mai sta singura cu el, ai grija