Dragostea lipsea dragă ((:
Părerea mea este că tu ești mult mai atrasă de el decât este el de tine. De-aia s-a simțit ceva în minus, pentru că nu exista reciprocitate.
Cel mai bine comunicați. Vorbește cu el, întreabă-l pe el chestiile astea. Poate omul vrea doar să fiți prieteni cu beneficii, sau poate chiar vrea și el relație. Dar sfatul meu, dacă observi că se trage pe cur și nu-și asumă chestii, leave him, e încă copil.
Trebuie să te gândești și tu bine ce îți place la el și să îi pui defectele și atuurile în balanță și să vezi dacă merită ceva cu el, dar încearcă să fii subiectivă 100%. Să nu se întâmple să nu vă mai înțelegeți și tu să suferi și mai tare după.
Dar să fii pregătită pentru orice răspuns ai putea primi
Multumesc pentru sfatul tau, am incercat sa i scriu si am vrut sa deschid subiectul, a pai lasamasa iti zic ca nici macar nu mi-a mai deschis mesajul de vreo 19h ore deci ma simt prost degeaba ca mi-a dat deja un raspuns clar, cine nu sta pe telefon in secolul nostru mai ales 20 de secunde. Da infine, cu forta nu se poate si eu sincer sa ma rog de el nici atat. N-am facut-o pana acum nici nu voi incepe acum. Multumesc oricum?
În viața asta nu trebuie să te rogi de nimeni să te iubească
Nu aici trebuia să fi scris, ci direct lui.
Nu e vorba de presiune, ci de comunicare. Îi spui ce simți (sau nu), îl rogi să fie și el sincer. Nu ai nimic de pierdut, doar de câștigat.
Buna.In viata reala nu e deloc ca in filme, cand cuplul face sex salbatic si apoi rasufla amandoi zicand ce grozav a fost, ca in final sa adoarma.Trebuie ceva munca pana cand va obisnuiti unul cu altul si va intuiti corect in momentele astea.De aceea e important sa comunicati, ce v-a placut si ce nu, idei pentru data viitoare etc. Dar sa fie spus pe un ton lejer, nu sub forma de acuzatii, caci atunci vor aparea frustrari si eventuale certuri.
Diversifica. Ia cartea Kamasutra si treci si aplica. Asa o sa-l tii langa tine.
AlexEjmecheru întreabă: