Cum adica o fata ca tine?
Si de ce nu se baga cu Theo daca nu s-a bagat cu alta din motivul ca ea l-ar place?
Si de ce te-ar lasa verisoara ta Theo sa intri pe contul ei de TPU pentru a cere sfaturi despre un baiat de care si ei ii place?
nu prea are sens... oricum, daca el are 13 ani, si tu esti prea mica pentru id, asteapta, nu se intampla nimic daca mai astepti cativa ani, vei regreta mai tarziu ca nu ai profitat la maixim de copilarie...greutatile abia acum vin, tu invata la scoala si ocupa-ti mintea cu actvitati extracuriculare.
Nu e timpul pentru baieti.
In cazul tau/vostru, sfatul meu ar fi sa lasati baieti, si puneti mana pe papusile Barbie la varsta asta. O sa aveti timp de puBIPla cand o sa fiti mai mari.
Sa mor daca am inteles ceva... mai copii traiti-va ma viata pe strada nu la calculator... ca acolo e adevarata distractie
Intreaba-l daca are prietena daca zice nu tu ii spui ca iti place de el si daca nu ai curaj eu zic sa ii trimiti un biletel
Eu zic sa vb cu el si sa ii spui ce simti, nu ai de unde sa stii ce simte pentru tine daca nu vb cu el, sti cum se zice'' incercarea moarte n-are'' vorbeste cu el asa e cel mai bine. bafta
Ehm. Cati ani ai?
Pai. Ca sa fi cu el prima data trebuie sa ii spui ca il placi
Spune-i in fata. dar daca nu ai tupeu sa ii spui in fata da-i un mesaj sau ceva