| micheilla a întrebat:

Buna TPU.Vi s-a intamplat vreo data sa iubiti/placeti 2 baieti? Mie da! Nu stiu ce sa fac pe cinesa aleg nu vreau sa dau nume da pun X1 si X2.Pe X1 il stiu de mult timp pecad pe X2 il stiu de asta-vara.Cu X1 am mai fost cu el dar nu a tinut mult nu pentru ca nu ne iubeam ci pentru ca nu imi placea mie anturajul lui era mai "golan" ca sa-i spun asa.Deci X2 e mai cuminte el asa.Cu minci exceptii in fine eu acum sunt cu X2. Minte imi spune sa raman cu el pecand inima im spune sa il las pe el si sa ma intorc la X1 si nu stiu ce sa fac pe amandoi ii iubesc enorm si nu pot sta cu amandoi.Cand il vad pe X1 am niste emotii si cand suntem noi doi si se apropie de mine mi se uirca inima in gat si imi bate foarte tare si imi vine sa tremur si imi ascund toate emotiile sub un zambet.Lafel patesc si cu X2 cand m-am intalnit cu el era afara cu vara lui si ma asteptau sa vin si eu si eram asa de fastacita incat nu mai stiam unde mi-e capu'. E am iesit afara toate alea bune si frumoase pana cand vara lui s-a dus acasa sa isi iei alta geaca am ramas cu el si aveam niste emotii nu stiam ce sa vorbesc cu el parca uitasem si cum ma cheama ee sa intor vara lui si peste catva timp cand sa plece el acasa nu mai stiam ce sa fac sa il sarut sau nu si nu l-am sarutat si ac imi pare rau poate a crezut ca nu vreau sa-l sarut.La o vreme ziceam ca nu imi mai place de X2 si cand il vad iar imi vine dragostea ca sa zic asa. Deci intrebarea me e ce sa fac pe X1 il iubesc enorm si pe X2 dar parca tin mai mult laa X1 nu mai stiu ce-i cu mine ca sa fac? Azutati-ma va rogggg FUNTITA.MULTUMESC

Răspuns Câştigător
| Dyva a răspuns:

Iti dau eu raspunsul corect si sper sa-l citesti:deci tu ai fost cu x1 si ti-a placut de el si v-ati despartit iar cu x2 tu cam tii doar asa cand il vezi adica daca il vezi o data la un an tu atunci iti vine dragostea eu cred ca ar trebui sa fiii cu x1 si ca sa-ti dau si argument ca sa macrezi adica gandeste-te daca ai fii cu x2 si ti-e ti-ar trece...el ce ar zice...eu cred ca tu esti fastacita cand esti cu x2 pentru ca tii mult la el sau ca e frumos dar sunt sigura ca x1 ca pe x1 il placi fara sa-l vezi si te gandesti la el ia gandeste-te tu bine hai te pup si eu as avea nevoie acum de un sfatt mare in dragoste oricum te pup paaa!

8 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Fii cu ala care este mai sentimentalist/cuminte sau urmaresteti inima si fii cu ala care-l iubesti mai mult (dar daca e mai golan ai sanse sa ti-o traga anyway)

| mykydutza001 a răspuns:

Daca in momentul de fata esti cu x2 si spui ca il iubesti, iar cu x1 ai fost candva si nu a mers, nu cred ca daca il iubeai anturajul va despartea, eu ti-as recomanda sa ramai cu x2.Ce mai conteaza trecutul? traieste prezentul draga meahappySa nu cumva sa fugi dupa 2 iepuri si sa ramai fara nici unul

| hsr a răspuns:

Asculta-ti inima, dar ai grija ca alegerea pe care o faci sa nu te faca sa suferi.Analizeaza-i pe amandoi in sensul ca vezi si tu caruia din cei doi ii pasa, care te face sa zambesti, care te face sa te simti mai bine...big grin

| andreea_7819 a răspuns:

Uite ramai cu x2 asa patesc si eu ma placeau 2 baieti si am stat cu unu azi vara si cand vb cu celallalt asa imi batea inima si nu am ramas cu niciunul asa ca vezi-ti de x2 ca daca x1 e mai golan inseamna ca e si mai indraznet si poate sa...ti'o traga in orice moment:*:X Funda*?

| AnaEindragostita a răspuns:

Mie imi place de 4 baietii...nu stiu la care sa spun buna!laughing

| Ev0 a răspuns:

Pai alege-l ppe care e mai bun in toate (excludem sexu pentru amandoi au habar de asta [sau nu?])

| micheilla explică:

Vreodata.

| fake_6194 a răspuns:

Sunt in exact aceeasi situatie ca si tinewinking... eu am stat cu "X1" un an si nu de mult am implinit cu "x2" un an jumatate. Mi-a fost greu foarte mult timp. Vroiam ceva serios cu x2 si in acelasi timp simteam nevoia sa il sarut pe x1. imi era intotdeauna teama ca fac ceva gresit si pana la urma am ajuns la o concluzie. X2 tine la mine si probabil l-as dezamagi daca l-as lasa pentru altcineva. relatia cu X1 nu a mers in trecut deci mi se pare logic sa ii acord sansa altuia. daca amandoi ma fac fericita raman la cel din prezent cu gandul ca voi suferi poate cateodata vazandu-l pe fostul.
Sa stii ca inainte imi faceam un plan de genul: acum sunt cu x2 si daca o sa ne certam si o sa ne despartim ma intorc la x1.
In cazul meu x2, actualul iubit, Bogdan, s-a dovedit a fi o persoana extraordinara. Ma simt bine atunci cand il am alaturi si sper din toata inima ca relatia sa dureze cat mai mult. Sentimentele pentru fostul nu au disparut nici acum, pentru ca unele amintiri nu pot fi sterse cu buretele, dar ma rezum in a-l considera un foarte bun prieten si il evit, totusi, fiindca ma tem oarecum sa nu se schimbe nimic din perioada asa frumoasa pe care o traiesc.
Sper ca orice alegi tu, sa fi fericita si multumita de alegerea pe care o faci!