Buna!
1.Sunt fete care m-i se par superbe, frumoase dar nu m-am indoit niciodata de orientarea mea sexuala nicio secunda.
2. Poate, doar cand sunt nervoasa.Atunci simti ca il/o urasti cu toata forta si arunci cu vorbe urate care dupa dor si raman acolo o vesnicie...
Da, posibil ca am avut uneori ganduri ca sunt sau am fost bi. oricum este varsta la care iti pui o multime de intrabari.Si la a doua intrebare da mi s`a intamplat, cand iubeam cu desavarsire un baiat, eram incontestabil indragostita de el dar se comporta foarte urat cu mine si`l uram intr-un fel.Pana cand am aflat ca si el simte aceleasi lucruri.Dar ca razbunare pentru suferinta care mi-a provocat`o.l`am facut sa se indragosteasca de mine si i-am dat papucii.Am avut depresii din cauza lui, tendinte sinucigase.merita din toate balamalile.Acum el sufera.(scuze ca am intrat prea mult in detalii)
Da la adaoua intrebare zica da din toata gura mea deoarece fata pe care o iubesc o si urasc deoarece ea nu crede ca numai fetele sunt cele mai tari si din cauza asta eu cam urasc fetele chiar daca nu sunt gay subliniez
1.Da, cand eram mica, credeam ca-mi plac fetele
2.Da, la a doua intrebare. Am petrecut foarte mult timp cu el, si il iubesc, dar pentru ce mi-a facut/imi face il urasc. Si urasc faptul ca il iubesc, si nu pot sa-l uit.
Mi s-a intamplat a doua varianta. a inceput asa:
eram la scoala si m-am asezat in banca cu un baiat. era amuzant si frumos si a inceput sa imi placa d el ( si da is fata). peste o saptamana statea cu alta care era noua si m-a facut femeie. imi venea sa imi explodeze capu da mi-a complimentat geanta si tot eram suparata si totusi il iubeam.
La prima intrebare nu mi s`a intamplat niciodata (sunt fata)...La a doua intrebare da:Imi place de un baiat si lui de mine dar l`am vazut ca a sarutat`o pe colega mea si mi-a venit sa-i dau in caap
1.:S recunosc ca am avut incinatii lesbiene dar m-am lasat si am avut si indoieli despre orientarea mea sexuala.
2.Da,chiar in momentul de fata. Urasc baiatul ala asa de mult dar totusi il iubesc. Ciudat nu?
Multumesc mult pentru raspunsuri si de aceea imi este foarte greu sa dau funda dar o sa o dau!
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: