| Alextxss2 a întrebat:

Vi se pare ciudat să ții la cineva chiar dacă nu-l cunoști bine? Asta mi s-a întâmplat mie, țin la o fată care nici nu prea o cunosc bine,, Ea mă face mereu să mă simt bine,,, pe Instagram vorbesc cu ea și pot spune că e de treabă și drăguță! Ce părere aveți?

5 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

E normal. Ca simți o atracție pentru ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă acea persoană iți dă o stare de bine, poți începe să ți la ea. Eu de exemplu, am plăcut în secret un tip de la mine din oraș. N-am vrut să afle pentru că avea logodnică și nu voiam să lîi fac probleme în vreun fel. Când îl vedeam îmi da o stare de bine, îmi însenina întreaga zi. happy

| Anonima163333 a răspuns:

Din moment ce esti fata, din intrebarile anterioare, mi se pare ok, dar esti atrasa de ea fizic, sau pur si simplu iti place ca prietena?

| SLS92 a răspuns:

Inseamna ca te atrage fizic lol

| Rosierosie a răspuns:

Da,se poate sa ții chiar daca nu il cunoști bine, eu am vorbit cu un baiat pe internet 5 luni, era singurul cu care am vorbit atat de mult din prima zi simțeam o conexiune, cand imi era greu si vorbeam cu el ma simțeam atat de bine si el la fel, doar ca el nu a rezistat distanței si-a gasit o iubita din zona lui, au trecut 3 saptmanii iar eu incă ma gandesc la el...te sfatuiesc sa nu te implici prea tare cu fata aceea