| NiculaiMarianTraian a întrebat:

Buna TPU! Vin cu o intrebare de care am un raspuns urgent! Aseara am facut sex cu iubita mea, am fost foarte curios sa vad cum se simte neprotejat. Precizez ca nu eram ud sau nu am ejaculat am introdus penisul de 2 ori anal si odata normal iar dupa am continuat cu prezervativ. La 2 ore dupa contact fiind cel mai probabil la ovulatie am decis ca trebuie sa ia pastila de a doua zi escapelle. Stiu ca e o bomba hormonala si ca nu am fost amandoi responsabili dar vreau sa va intreb daca sunt sanse sa ramana gravida. Precizez nu eram ud, nu am ejaculat si am introdus doar odata. Va rog sa ma ajutati deoarece sunt foarte stresat si nu reusesc nici sa ma odihnesc. Multa sanatate!

9 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu sunt sanse sa ramana insarcinata!

| NiculaiMarianTraian explică (pentru lpavel):

Multumesc. poti sa mi spui de ce crezi asta?

| Robert2526 a răspuns:

A luat pastila degeaba...nu ramanea insarcinata chiar daca nu lua pastila.

Cum iti imaginezi ca s-ar putea produce o sarcina in situatia prezentata de tine? care este motivul pentru care ati concluzionat ca este nevoie de contraceptie de urgenta?

| NiculaiMarianTraian explică:

Ma scuzati: Eram ud pe penis, din cauza excitatiei

| NiculaiMarianTraian explică (pentru Robert2526):

Ma scuzati: Eram ud pe penis, din cauza excitatiei si de asta am considerat ca ar fi mai bine

| Robert2526 a răspuns (pentru NiculaiMarianTraian):

Ati facut insa o greseala.

Ai introdus din anus in vagin, asta poate provoca o infectie urata ( faptul ca a luat pastila aia, aproape garanteaza o infectie urata)

Nu exista sanse sa se produca o sarcina in acest fel

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cum sa introduci din anus in vagin?
Nu ai invatat regulile de igiena?
Ai vrut sa te simti tu bine, iar acum fata si-a dat organismul peste cap!
Mai vii si cu intrebari redundante! Daca a luat pastila, nu ramane gravida!

Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| lpavel a răspuns (pentru NiculaiMarianTraian):

Pai de la ce sa ramana insarcinata daca aveai penisul uscat si nici nu ai penetrat-o de mai multe ori sa aiba timp sa se umezeasca? Nu de la penis ramane insarcinata ci de la secretia lui!

| NiculaiMarianTraian explică (pentru lpavel):

Era putin umed ce e drept dar infim putin