| CaRaMiDa a întrebat:

vin cu o maaaaaare problema, deci sa incep, am 17 ani, un prieten de-al meu a dat o petrecere(manacre bautura femei muzica etc) parintii lui nu erau acasa...la acea petrecere am baut mult.Vine prietena prietenului meu, (eu stateam pe un fotoli) se urca peste mine, incepe sa ma sarute imi da tricoul jos si facem sex. vine fata doamnei de franceza, a spus ca i-a zis simona(prietena pritenului) ca o am mare, facem sex si vreo inca 2-3 fete.am facut sex cu vreo 4 colege de clasa...am vorbit cu primele 2 si au spus ca nu au luat pastila de a 2zi(celelalte 3 nu mai stiu cine erau)

PS: ar trebui sa ma ingrijorez?

20 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Delirium tremens se cheama ce-ai patit tu.

| elasexygagica a răspuns:

Uau ce coleglove struck mi-ar placea un coleg ca tinelove strucklove strucklove struck nu trebuie sa te ingrijorezi delocwinking ai fost superwinking

| answer a răspuns:

Ma, eu cred ca ai fost prea beat si acum isi bat joc de tine! In primul rand nu aveai cum dracu sa ai erectie! In al doilea rand daca macar iti aduceai aminte care erau, mai era o sansa sa fie adevarat; dar e doar o fantezie de-a ta! laughing))

| Klepto a răspuns:

Postata, raspostata, rasfolosita... sincer ma astept la mai mult din partea T/A din punct de vedere trollicesc.

P.S. Data viitoare uita-te mai bine ce scrii, macar sa dea bine la ochi, ori is 4, ori is 5 fete?

| Barbiiie95 a răspuns:

Dar tie nu iti este putin rusine sa scrii asa ceva pe TPU?

Nu mai "viola" netu' cu c*c*turi d'astea.

| XK a răspuns:

Si cand te-ai trezit mama ta sugea la p#la oh go on

| cherrybomb a răspuns:

Si ce daca ca devii seic o sa ai multe neveste si multi copii fi fericit!laughing
daca este adevarat

| FrozEenSoul a răspuns:

Bv mane pe bune acu. Eu eram mandru daca eram in locu tawwinking dar sa stii ca totusi nu e bine nu ai atins numarul de 25... Deci stai pe spate prietene laughing. Fi linistit esti smecher ce dq?

| rox13yy a răspuns:

Doamneeee! omfg rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| alexanelly a răspuns:

laughing))))))))
tare. Pai dupa parerea mea ar trebui sa nu te ingrijorezi... nu cred ca s-a intampat ceva ff grav, daca e sa ramana vr-una insarcinata cred ca nici ea nu o s stie cu cine laughing) asa ca, traieste clipa! laughing)))))

| secsilicioasa a răspuns:

:O laughing da e bine ca poti duce atata...ar trebui sa te gandesti serios cand vei mai vrea sa te destrabalezi de acum incolo dar mai intai vezi sa scapi de faza asta in care esti bagat acum laughing. Vezi sa nu te alegi cu vreun copil din toata neglijenta ta.VEi distruge nu numai 1 viata ci mai mmollte asa ca daca stii ca esti un mare gigolo ia-ti 2 pachete de prezervative cu tine unde mergi asta ca sa fii sigurhee heetongue Bafta!

| Gabriel1 a răspuns:

De ce sa te ingrijorezi? Ar trebuii sa te bucuri ca vei avea o satra mare.happy

Ps.Chiar te astepti sa punem botul?

| opium a răspuns:

Caramida fii tare!

| ILadyInBlack a răspuns:

E timpul sa te trezesti. sad.

| 2ochicaprui a răspuns:

E cam confuza matematica talaughing Daca nu ai facut cu 7 tot degeaba. Eu zic sa te convertesti la musulmani si sa astepti sa mori ca sa te intampine cele 77 de fecioarelaughing Glumesc. Ai grija de ceea ce faci si, mai intai de a-l lasa pe ala micu' sa gandeasca, gandeste-te tu cam ce urmari pot avea faptele tale.

| CaRaMiDa explică:

Bai e adevarat, nu fac misto

| BiscuuBaii a răspuns:

Cred ca ar fi cazul...aduti aminte daca ai ejaculat in ele. daca da, fi pregatit sa schimbi 4 scutece.Sau sa platesti avorturile lor, daca sunt de acord.

| JaKe99 a răspuns:

Lol! Nu prea cred chestia asta.Dar ...btw, esti nebun!laughing

| stelutaaa a răspuns:

Falicitari! rolling on the floor
fi fericit frate! nu multi au "norocu"' tau.