Uau ce coleg mi-ar placea un coleg ca tine nu trebuie sa te ingrijorezi deloc ai fost super
Ma, eu cred ca ai fost prea beat si acum isi bat joc de tine! In primul rand nu aveai cum dracu sa ai erectie! In al doilea rand daca macar iti aduceai aminte care erau, mai era o sansa sa fie adevarat; dar e doar o fantezie de-a ta! ))
Postata, raspostata, rasfolosita... sincer ma astept la mai mult din partea T/A din punct de vedere trollicesc.
P.S. Data viitoare uita-te mai bine ce scrii, macar sa dea bine la ochi, ori is 4, ori is 5 fete?
Dar tie nu iti este putin rusine sa scrii asa ceva pe TPU?
Nu mai "viola" netu' cu c*c*turi d'astea.
Si ce daca ca devii seic o sa ai multe neveste si multi copii fi fericit!
daca este adevarat
Bv mane pe bune acu. Eu eram mandru daca eram in locu taw dar sa stii ca totusi nu e bine nu ai atins numarul de 25... Deci stai pe spate prietene . Fi linistit esti smecher ce dq?
))))))))
tare. Pai dupa parerea mea ar trebui sa nu te ingrijorezi... nu cred ca s-a intampat ceva ff grav, daca e sa ramana vr-una insarcinata cred ca nici ea nu o s stie cu cine ) asa ca, traieste clipa! )))))
:O da e bine ca poti duce atata...ar trebui sa te gandesti serios cand vei mai vrea sa te destrabalezi de acum incolo dar mai intai vezi sa scapi de faza asta in care esti bagat acum . Vezi sa nu te alegi cu vreun copil din toata neglijenta ta.VEi distruge nu numai 1 viata ci mai mmollte asa ca daca stii ca esti un mare gigolo ia-ti 2 pachete de prezervative cu tine unde mergi asta ca sa fii sigur Bafta!
De ce sa te ingrijorezi? Ar trebuii sa te bucuri ca vei avea o satra mare.
Ps.Chiar te astepti sa punem botul?
E cam confuza matematica ta Daca nu ai facut cu 7 tot degeaba. Eu zic sa te convertesti la musulmani si sa astepti sa mori ca sa te intampine cele 77 de fecioare Glumesc. Ai grija de ceea ce faci si, mai intai de a-l lasa pe ala micu' sa gandeasca, gandeste-te tu cam ce urmari pot avea faptele tale.
Cred ca ar fi cazul...aduti aminte daca ai ejaculat in ele. daca da, fi pregatit sa schimbi 4 scutece.Sau sa platesti avorturile lor, daca sunt de acord.
Curiozitațibărbați întreabă: