Ce sa zicem... daca omul zice ca nu mai poate fara tine ar fi facut ceva sa fie mai aproape de tine nu sa se desparta de tine.
Cand se cer pauze in relatie, inseaman ca se pregateste marea despartire, fiindca nu mai exista dragoste sau poate a aparut o alta fata in viata lui.
In dragostea adevarata si sincera nu se iau pauze deloc, casniiille rezistand o viata de om.
Daca voi aveti doar 6 luni de relatie, inseamna ca el are deja pe alta si nu stie cum sa te anunte ca vrea sa va despartiti.
Ca sa nu se simta vinovat ca el rupe relatia, iti da tie sansa sa o rupi...pentru ca nu mai exista viitor pentru voi.
Imi pare rau sa-ti spun, dar nu merita sa te agati cu disperare d eunul care NU te vrea si ti-a spus-o de altfel, cerandu-ti pauza asta.
Nici nu ai ce sa salvezi, ca el a facut deja marea mutare...probabil pentru ca este indragostit de alta femeie si nu stie cum sa scape mai repede de tine.
Iti dau un sfat sanatos: da-i pace si lasa-l sa plece, ca asta nu-i barbatul tau si nu vei avea viitor fericit cu cineva pe care vrei sa-l tii cu forta si el nu te mai vrea. Nu mai fii disperata din cauza unuia care nu te iubeste, ca sunt 4 miliarde de barbati pe lumea asta, unul mai bun si mai iubitor ca altul si nu merita sa plangi dupa unul care nu te mai vrea!
Parerea mea este ca si-a gasit pe vreuna. si asa nu mai bate drumul si nu mai cheltuie banii, asta e adevarul ti-o zic din propria experienta. am avut si eu o relatie la distanta
cauta pe altul din orasul in care esti acum. asa nu mai dai nici tu banii pe drum