Aveti nevoie de ceva "condimente" in viata voastra sexuala. Aduceti-va aportul, fiecare s avina cu o idee, sa faca partida mai interesanta, mai apetisanta, mai erotica.
Discuta cu partnera ta si vei afla.
Sfataul meu este sa nu calci stramb, ca va afla pritena ta si vei ramane fara ea.
Daca prostii in loc sa-si rezolve problema acasa cu partnera, dau fuga la o parasuta, crezi ca-i face mai buni la pat, sau mai destepti? Dimpotriva! II pune in situatia de a ramane singuri si fara partnera care sincer, nu merita pedepsita sau incluita cu o parastuta.
Discuta cu iubita ta si gasiti impreuna solutii sa le puneti in practica. Cum altfel crezi ca rezista casniciile de peste 20 sau 30 de ani? Prin inselare cu toata parasutele?
Crezi ca eu mi-as mai primii sotul acasa daca ar da fuga la fiecare 2-3 ani sa ia lectii de la parasute?
Daca era asa baiete, nu mai implineam demult treizeci si ceva de ani de casatorie.
Cand iti iubesti partnerul/partnera, gasesti intotdeauna rezolvarea la problemele voastre, discutand cu celalalt.
Sunteti un cuplu, apai, fiti cinstiti unul cu celalalt!
Invatati sa faceti compromisuri si sa daruiti cu toata inima, pentru ca veti primii inzecit!
Ai dat un răspuns bun. Felicitări!
Buna,
In relatia voastra a intervenit clar monotonia si trebuie sa faceti ceva. Eu zic sa comunicati foarte bine, sa cadeti de acord sa incercati niste chestii noi. Ati putea pleca si intr-un concediu de 2-3 zile la munte sau undeva. Iesiti pe unde nu ati mai fost, faceti ceva nou, atat in relatia voastra de cuplu cat si in dormitor. Foarte important este sa comunici cu ea despre asta, e un hop pe care multe cupluri il intalesc, insa daca existe sentimente sincere si se doreste continuarea, se rezolva.
Eu nu cred ca daca o inseli iti dai start relatiei, mai degraba iti iei adio de la ea.
Iti sugerez si sa faci un exercitiu de imaginatie, gandeste-te cum ar fi viata ta fara ea, poate pare ok prima luna, dar sa vezi dupa ce greu e.
Succes!
Salut,
Uneori intervine monotonia si trebuie sa luati masuri.
Vorbeste cu ea, comunicati si poate rezolvati acele "lipsuri"
De ce crezi tu ca daca o inseli va da un restart relatiei? Incerca sa comunici cu ea si sa primesti de la ea ce ai putea primi de la alta.
Daca nu asta e viata, nu poate fi mereu roz...
Succes!
Ce stupid...cum anume poate o alta sa iti consolideze relatia cu actuala?
Chiar nu vad logica.
Plus de asta, daca in relatia actuala e asa mare monotonie, cu alta va fi ceva wow, pentru ca e ceva nou si atunci pa-pa relatie cu actuala. Deci oricum ai lua-o, cred ca relatia ta e pe duca
Buna! Nu stiu de ce baietii se incurajeaza unii pe altii sa-si insele iubitele in timp ce fetele te sfatuiesc sa isi tina partenerul aproape. E total pe dos. Eu asa ceva n-am mai auzit sincer, decat altceva gen... daca partenerul iese cu alta isi va da seama ce buna e iubita lui si nu ii vor mai trebui aventuri. Gandeste-te ca daca o faci cu alta s-ar putea sa se intample chiar invers si sa iti domoleasca chestia asta din dragostea pe care o simti fata de partenera ta, caci s-ar putea sa-ti placa alta fata odata ce gusti din "fructul interzis". Nu cred ca rezolvarea sta in a cauta pasiunea prin alte parti, asa ceva doar un om slab, un las care e instabil emotional o poate gandi, ceea ce nu e cazul vostru pentru ca ai recunoscut ca va iubiti mult.
Eu zic pur si simplu sa fii mai spontan, sa pui accent pe preludiu, sa o saruti pe gat, apoi cobori, asta sigur o va instiga si pe ea, incercati lucruri noi, mergeti intr-o vacanta...Monotonia apare si dispare, pe zi ce trece veti descoperi multe lucruri noi, va veti cuoaste mai bine, nu despartirea e solutia! Iubiti-va si pretuiti-va! Mult succes!
Iti spun eu de ce: pentru ca toti judeca cu sula, nu cu creierul!
Toti cred ca, avand sex si cu o alta jucaria va raspunde diferit. Raspunde intr-adevar, dar numai la prospatura, cand se intoarce acasa este la fel de ineficienta. Dar in prostia lor, cred ca, fugind de o problema in bratele aletia, problema de acasa se rezolva de la sine. Baiul este ca, majoritatea relatiilor dupa asemenea escapade sunt sortite despartirii. Dar de subiectul asta nu se discuta, ca nu-s interesati baietii sa spuan si asta.
In orice caz, un om inteligent, care are si sentimente pentru partenera lui, nu-si a insela niciodata partnera, trecand prin dificultati de monotonie sau rutina in relatie, ci va cauta sa rezolve problema, sa aduca noutati in relatie si sa reaprinda scanteia care- poate face fericiti.
Cine nu intelege asta, nu va putea suporta nici o relatie.
Te mai asigur ca, marea majoritate a barbatilor habar nu au cum sa satisfaca o femeie si nu au fost niciodata precupati sa o satisfaca.