| Andre_2307 a întrebat:

Vin si eu cu o intrebare cat se poate de normalalaughing. Chiar asa s-a ajuns incat nici un baiat nu mai sta cu nici o fata daca nu intretin relatii sexuale? Pai de curand am incheiat o relatie, am doar 16 ani. Inteleg ca nu trebuie sa ma gandesc la asta, la varsta asta, da ok, am scoala trebuie sa ma tin de ea si etc. Dar am observat ca toate fetitele de -12 ani isi incep viata sexuala deoarece " iubitul " le spune : o facem daca ma iubesti. Deci, sa inteleg ca s-a dus dracu tot si ca generatia asta e de tot *****.

Răspuns Câştigător
| Nim3niAltul a răspuns:

Lumea e proasta si nu se mai gandeste la consecinte.inteleg iti traiesti viata dar mai trebuie sa si gandesti. din pacate putin fac asta si de aceea se ajunge la cat mai multe avorturi, si despartiri pe cale amiabila sau nu si la cat mai putine casatorii si aducere la nastere a copiilor.Am 15 ani si nu sunt un tip waw sau cine stie ce, nu am dat inca de cele mai multe greutati, dar mereu vad in fata si mai si gandesc. poate ar trebui sa o faca si adultii care au acei copii, sa se ingrijeasca de ei.nici eu nu stiu ce sa mai zic...succes si nu va lasati pacalite de prosti. as dori o funda daca nu te superihappy

9 răspunsuri:
| ooolifeoolol a răspuns:

Mda,avand in vedere ca nici fetele(unele) nu sunt mai breze, azi cu unu, maine cu altu...Vezi si aici pe TPU mesaje de genu:il iubi pe iubi dar m-am sarutat cu y, iar x mi-a pus mana pe fund, si mai e si z....ma rog.E normal ca vor si ei(unii) sa intre cat mai repede in pantalonii lor.
Ajunge lumea sa se grabeasca in atat hal incat nu se mai bucura de viata, de lucrurile simple care chiar ofera satisfactia.Insa unii nu stiu nici sa aprecieze, de la prea mult bine li se trage.

| roxana_1653 a răspuns:

Am 12 ani! Dar poate sa imi propuna asta si cel mai frumos baiat de pe pamant! NU pentru ca sa stric asta de acum? Cand o sa fie placerea sa ma bucur de un baiat de adevarat la varsta potrivita, cunosc si fete care au facut-o deja, unele regreta dar alte o fac in continuare, si baietii nu cred ca le iubesc, daca ma iubesti nu imi ceri asta, iubirea inseamna resprect nu sex!

| DorelExpertu a răspuns:

Cei ce va cer asta nu va iubesc, daca var iubii ar astepta oricat(cu exceptii)

| Doηηa a răspuns:

Să nu-i băgăm pe toți în aceeași oală.
În ziua de azi fiecare face ce vrea, nu știai?
Parcă îmi și pasă...

| hunterr a răspuns:

DA! Tu faci parte dintr-o generatie foarte futacioasa! Dintr-o generatie din care nu dorec nimanui sa faca parte! De la voi vor incepe orgiile la fel ca in tarile vestice si mai ales ca la americani! Voi veti fi generatia care veti da cu adevarat stratul gang-bangurilor in tara noastra! Voi veti fi generatia care veti aduce sodoma si gomora in tara noastra!

| lolly a răspuns:

Cu siguranta generatia asta este data peste cap! Dar, ce poate fi mai rau?
Poate... urmatoarea?

| RAY a răspuns:

Dar voi nu vreti de ce va lasati?

| IsabelaIssa a răspuns:

Cam asa ceva. Nu exista relatie fara sex din pacate. si daca refuzi esti inapoiata sau mai stiu eu cum. Fetele minore sunt cel mai usor de convins, sau de prostit. Sunt destule chiar aici pe TPU care se plang ca pot fii gravide.

| Adry_Manea_1989 a răspuns:

Sexul intretine relatia.tu ai sta cu un baiat care nu te-ar tine nici de mana? tu ce ai vrea de la o relatie? buna-buna si atat? pentru asta ai prieteni..frati..cand spui "iubit" deja te gandesti si la partea sexuala ..pentru ca niciodata nu o sa existe relatie de lunga durata fara SEX.