| Noname1465 a întrebat:

Buna TPU.Vineri am plecat intr-o excursie care a durat pana duminica seara.Vineri seara prietenul meu mi-a tr sms de pe numarul prietenului lui in care scria:"Sa nu mai ma suni ca nu mai vreau sa stau cu tine. Ii mai bine asa"si nu l-am mai sunat.Sambata iar mi-a trimis mesaj :"Auzi sa nu mai ma cauti in veci...atata cat ca ma saluti in rest nimic altceva...sti tu prea bine de ce si gata cu povestile"si faza cea mai tare ii ca eu nu l-am mai sunat de vineri.Ieri ne-am inalnit intamplator cu el si cu prietenul lui si am povestit, l-am salutat pe prietenul lui si dupa vreo 1 ora iar ne-am inalnit si l-am salutat din nou doar pe pr lui. Dupa vreo jumatate de ora m-a sunat pr lui sa-mi zica ca daca sunt suparata pe el si ca i-a spus fostul meu prieten sa-mi zica ca nu stiu sa salut. Oare de ce mai vrea sa-l salut?
De ce mi-a mai trimis si al 2-lea sms?

Răspuns Câştigător
| nana a răspuns:

. Buna. Bravo No name.Sa incep cu inceputul. Prietenul tau este un las.Nu asa se incheie o legatura sau o prietenie. Buna crestere(pe care el nu o are) te face, sa spui persoanelor care te-au deranjat cu ceva, sau cu cei cu, care nu vrei sa mai ai de-a face, lucrurile in fata, comunicand. El a trimis mesaj si apoi izmene pe calator prin prietenul lui. Este frustat si lovit in orgolui de faptul ca tu nu ai cautat sa vorbesti cu el, sa te milogesti sau sa ceri explicatii.Bravo, esti o fata sigura pe tine, nu te injosii cautandul sau cerandui explicatii, pentru ca nu merita. Salutal cand te vei mai intalnii cu el, poartate natural cu el, ca si cum l-ai vazut prima data si nu a existat peisajul cu el din viata ta. Poate asa v-a invata sa se poarte cu o fata si se v-a maturiza. Fii naturala, arata cat de multumita esti de viata ta si nu te complace in jocul lui. Te pup si sa fii iubita. happy
nana

5 răspunsuri:
| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Io cred ca nu mai poate de figuri :-l.
sfatul meu: lasa`l in pace nu`i mai da atentie si nu mai pune la suflet nici nu asculta ce zice elwinking lasa`l sa-i treaca arfele din cap ca o sa te caute singurel

| RXN a răspuns:

Nu stiu ce a fost intre voi, dar probabil vrea ca tu sa faci primul pas pentru a discuta.thinking Mai bine lasa-l, e cam nesimtit si indiferent, daca-i pasa, vorbea cu tine.La urma urmei, ii implinesti dorinta, aceea de a nu vorbi cu el, nu?

| greenmile00 a răspuns:

Ca n-a stiut sa inteleaga tacerea ta, de ce crezi? e prea prost sa priceapa ca ai mandria ta laughing

| Lucian_1592 a răspuns:

Da imi suna cunoscut ce spui tu, probabil "ex-prietenul-tau" de fapt nu isi doare sa nu il mai cauti, ba din potriva credea ca te vei enerva si il vei suna, si nu vei renunta atat de usor la el. Culmea pun pariu ca el vrea sa fiti din nou impreuna dar nu stiu cum s-o faca inca se gandeste ca o sa-l suni tu sa-i spui ca "il vrei inapoi" s. a. m. d.
Iti recomand, sa nu il mai cauti, ba chiar sa-ti schimbi numarul de telefon, (macar pentru. o perioada) si ai sa vezi cum o sa vina dupa tine inapoi in genunchi.
Pana atunci du-te si distreaza-te, iesi cu prietenii(le), du-te in cluburi, fa-ti alt prieteniwinking

| Crisstina a răspuns:

Greenmile00 are perfecta dreptate!