. Buna. Bravo No name.Sa incep cu inceputul. Prietenul tau este un las.Nu asa se incheie o legatura sau o prietenie. Buna crestere(pe care el nu o are) te face, sa spui persoanelor care te-au deranjat cu ceva, sau cu cei cu, care nu vrei sa mai ai de-a face, lucrurile in fata, comunicand. El a trimis mesaj si apoi izmene pe calator prin prietenul lui. Este frustat si lovit in orgolui de faptul ca tu nu ai cautat sa vorbesti cu el, sa te milogesti sau sa ceri explicatii.Bravo, esti o fata sigura pe tine, nu te injosii cautandul sau cerandui explicatii, pentru ca nu merita. Salutal cand te vei mai intalnii cu el, poartate natural cu el, ca si cum l-ai vazut prima data si nu a existat peisajul cu el din viata ta. Poate asa v-a invata sa se poarte cu o fata si se v-a maturiza. Fii naturala, arata cat de multumita esti de viata ta si nu te complace in jocul lui. Te pup si sa fii iubita.
nana
Io cred ca nu mai poate de figuri :-l.
sfatul meu: lasa`l in pace nu`i mai da atentie si nu mai pune la suflet nici nu asculta ce zice el lasa`l sa-i treaca arfele din cap ca o sa te caute singurel
Nu stiu ce a fost intre voi, dar probabil vrea ca tu sa faci primul pas pentru a discuta. Mai bine lasa-l, e cam nesimtit si indiferent, daca-i pasa, vorbea cu tine.La urma urmei, ii implinesti dorinta, aceea de a nu vorbi cu el, nu?
Ca n-a stiut sa inteleaga tacerea ta, de ce crezi? e prea prost sa priceapa ca ai mandria ta
Da imi suna cunoscut ce spui tu, probabil "ex-prietenul-tau" de fapt nu isi doare sa nu il mai cauti, ba din potriva credea ca te vei enerva si il vei suna, si nu vei renunta atat de usor la el. Culmea pun pariu ca el vrea sa fiti din nou impreuna dar nu stiu cum s-o faca inca se gandeste ca o sa-l suni tu sa-i spui ca "il vrei inapoi" s. a. m. d.
Iti recomand, sa nu il mai cauti, ba chiar sa-ti schimbi numarul de telefon, (macar pentru. o perioada) si ai sa vezi cum o sa vina dupa tine inapoi in genunchi.
Pana atunci du-te si distreaza-te, iesi cu prietenii(le), du-te in cluburi, fa-ti alt prieteni