Puteti sa inchiriati o camera la o pensiune/hotel sau chiar o cabana. Depinde si de ce varsta ai si ce o sa le zici parintilor.
Colega mea s-a dus la un hotel, au pus impreuna bani, si s-a dus tot cu idea sa faca dragoste, dar din intamplare a ajuns la sex. Eu zic sa iti iei si un prezervativ la tine ca nu ai de unde sa stii cum se intorc lucrurile.
Cum se face dragostea?
Nu exista o regula exacta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa lasi totul sa mearga de la sine. Incepeti cu saruturi si apoi incet incet ajnungeti la mangaieli tandre, totul pana la contact sexual, daca asta va doriti :*.
Sper ca ti-am fost de folos.
Succes ^^!
Da nu-i nevoie sa faci nimic lasate purtata de val si va face el tot asta doar daca nu este un netot care habar are ce sa faca. si despre tine daca nu ai mai facut asta mise pare normal sa nu sti cum sa te comporti dar stai linistita prin practica se invata multe.
Cocalarii ăștia le e silă să răspundă la toate porcăriile pe care le scrieți
Tu nu știi să faci nimic fără TPU?
Maică vezi că încurci borcanele...
Stii ce zic eu, daca nu ai dat tu un raspuns lasa-i pe altii sa zica ce cred ei, si tu nu ii mai corecta.
Daca sti tu mai bine chiar te rog sa ii zici, si daca eu am vrut sa o ajut, care e problema ta?
Nu mă freca la salam că o iei rău.
Am zis aia pentru că tu prima dată mi-ai comentat mie răspunsu când ai vrut să răspunzi la întrebare...
Ma,dar eu am zis ca vreau sa fac doar dragoste,NU SEX! Voi nu stiti care e diferenta dintre dragoste si sex,ve-o zic eu : sa faci dragoste inseamna sa te saruti,cu mangaieri tandre, iar organele sexuale nu au nicio treaba cand faci dragoste, daca ar fi puse si ele in functiune , daa, ar fi sex...dar asa, doar dragoste
Mamicaaa, da si mie talam faaaaa ca mi-e fooaaameee faa
Si daca stii de ce mai intrebi ma rog ?
Ce știi să faci pentru el?
Ok sa fie greseala mea.
Scuze.
Sa te bag putin pe sub masa mamaie
Puteti sa inchiriati o camera la o pensiune/hotel sau chiar o cabana. Depinde si de ce varsta ai si ce o sa le zici parintilor.
Colega mea s-a dus la un hotel, au pus impreuna bani, si s-a dus tot cu idea sa faca dragoste, dar din intamplare a ajuns la sex. Eu zic sa iti iei si un prezervativ la tine ca nu ai de unde sa stii cum se intorc lucrurile.
Cum se face dragostea?
Nu exista o regula exacta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa lasi totul sa mearga de la sine. Incepeti cu saruturi si apoi incet incet ajnungeti la mangaieli tandre, totul pana la contact sexual, daca asta va doriti :*.
Sper ca ti-am fost de folos.
Succes ^^!
Poi stie el cum se face si te invata si pe tine nu-i problema oricum tu nu trebuie sa faci prea multe, doar el sa fie atent cu tine pentru ca esti virgina
Draga andreea te inteleg perfect da daca prt tau stie ca mai esti virgina si ca iti doresti foarte mult sa faci dragoste cu el te sfaturiesc sa nu te pregatesti nici cum pentru ca o sa fi foarte emotionata si nai sa te relaxezi si asta e un rol foarte mare trebuie sa fi relaxata ca at cand el intra in tine sa nu te doara crede-ma nu s-a nascut nici o femeie cu stinte sexuale fiecare le invata.deci sfatul meu pentru tine este. lasa-l pe el sa iti arate cum pentru ca el este cel cu care o vei face :X sper ca te-am ajutat :X Funda?
Ma,dar eu am zis ca vreau sa fac doar dragoste,NU SEX! Voi nu stiti care e diferenta dintre dragoste si sex,ve-o zic eu : sa faci dragoste inseamna sa te saruti, cu mangaieri tandre, iar organele sexuale nu au nicio treaba cand faci dragoste, daca ar fi puse si ele in functiune , daa, ar fi sex...dar asa, doar dragoste