Ar fi frumos si un inel . Si da. un buchet de trandafiri rosi[sa-i placa lu mosu] cine stie poate tu vei fi mosu .
Ai o idee minunata . sper sa fiti impreuna mult timp . esti un adv baiat daca faci gesturi dinacestea. cu siguranta e suficient si cred Ca prezenta ta pentru ea face tot cadoul! succes. si sa fiti fericiti
Buna,e un gest frumos din partea ta si pana la urma intentia conteaza,eu zic ca e bine asa, dar totusi mai bine i-ai luat parera mea, 2 albi si unu rosu, sau 2 rozi si unu rosu, asa e mai ok, sau toti 3 rosii,e frumos din partea ta ca te gandesti sa ii faci un cadou, ea sigur va aprecia gestul, tuturor fetelor le plac florile.
Bună,
Se vede că ţii la ea, însă din punctul meu de vedere, vei exagera cu atâtea cadouri, mai ales că sunteţi de-abia al început. Sfatul meu este să te limitezi doar la buchetul de trandafiri, şi la un simplu compliment. Cu timpul, vei putea recurge şi la alte cadouri, însă pe moment este perfect de-ajuns.
Buna. Foarte frumos gestul tau Eu zic ca avand in vedere ca aveti o luna impreuna, merge sa-i iei o cutie de milka si un buchet de trandafiri. Bafta!
E perfect eu zic sa ii iei cutia aia de bomboane, buchet de 3 trandafiri rosii si sa ii dai aceste doua lucruri intr-o atmosfera placuta
A da am uitat sa intreb sa-i pun si un biletel pe care sa scriu te iubesc sau o poezie de dragoste
Multumesc de ajutor lantisor/inel /bratara m-am gandit sa-i iau de craciun si da o iubesc i-as da inima mea daca as putea :X
Eu zic ca e bine asa daca ii plac luclurile acestea dar daca e foarte special pentru tine evenimentul ar trebui sa-i cumperi si un lant cu o inima sau o bratara, ceva pentru ca asa ceva poate purta tot timpul si isi aminteste de fiecare data ca o iubesti si ca tu i-ai facut acel cadou
Este arhi suficient daca iei numai cutia de bomboane si florile sau numai una dintre ele. semnificativ ar fi florile.gestul conteaza.nu cred ca este genul mofturoasa care vrea multe de la tine.
bafta
Ok ok... am vazut numai idei de cadouri pentru fete. ar cineva o idee ce i'as putea lua unui baiat? suntem de 2 saptamani impreuna si maine e ziua lui ( are 14 ani )
Cat de draguteu zic ca e destul si sa fie toti 3 trandafirii rosiioricum e foarte dragut din partea ta si mai rar baieti ca tine