Parerea mea este ca ar trebui sa discutati ceva de interes comun, care sa il atraga si pe el, si pe tine, de cele mai multe ori noi suntem cele carora nu ne plac subiectele abordate, dar daca iti place asa mult de el vb cat mai mult despre ce ii place, iar ca sa te placa, incearca sa ii arati partea sensibila si usor matura din tine, eu am facut o greseala mare cu un baiat, pentru ca eram tare dura cu el la inceput ca sa nu isi dea seama k il plac, deci fii dulce si naturala si succes la teze
Fii tu insati, degeaba incerci sa impresionezi cu povestile altora.Si nu vad ce legatura are intalnitul cu el cu perioada tezelor. Daca esti vreo tocilara care nu iese din casa, probabil nu ai nicio sansa la un iubit prea curand.
E inutil sa inveti atata.Trebuie sa stii ce si cat sa inveti. Uite un exemplu :
Faci o facultate buna( de psihologie, sa spunem ) si o termini cu 10.Esti cea mai buna eleva.Te vei angaja daca ai noroc intr-un spital/scoala/penitenciar si vei lua 10-15 milioane.
Faci o facultate proasta, la 'fara frecventa', termini cu 5 ( cat sa iti iei diploma ) si te vei angaja in acelasi loc, cu acelasi salariu.De ce? Pe NIMENI nu intereseaza notele tale si diploma pe care trebuie sa o arati e aceeasi
Cauta niste bancuri pe net sau comentati o stire haioasa, intreaba`l ce parere are despre fotbal daca ii place, daca nu. cati ani are?
Nu poate sa isi faca o parere buna despre tine cand ii zici glume de pe net, sau povestioare amuzante. Din nefericire, nu merge asa. Incearca sa abordezi subiectele pe care le discuti cu el intr-un mod mai amuzant. Nu stiu ce sa iti zic, pur si simplu fi tu, nu te forta sa fi foarte amuzanta daca nu esti asa. Daca vrei sa te placa, vorbeste cu el in mod normal si te va place pentru felul tau de a fi, nu pentru ceea ce incerci sa fi. Bafta!