| OchiiDinUmbra a întrebat:

Buna TPU.voi ce credeti? am fost best friends cu o fata 2 ani.si vara asta am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna(ea se dadea la mine, ziceam cai moarta dup mine).si ne-am certat de la o tampenie bla bla bla.am facut o mica greseala si ea imi spunea ca nu mai vrea sa fie cu mine pentru asta dar ca vrea neaparat sa ne impacam(ca prieteni).n-am putut sa inteleg asta.si de atunci tot face prostii care ma ranesc, eu ma supar ea isi cere mii de scuze, parca e alta persoana si dupa ce o iert iar face tampenii.adik vb de mine cu prietenele ei.si asta n-ar fi o problema da alea nusi tin gura.si a facut asta de multe ori. spune chiar ea chestii de noi, ceam vb, ce a facut ea etc.si nu mi se pare normal. oricum, acum sunt suparat pe ea.astai numai un exemplu dar face multe.si incep sa cred ca e doar o prefacuta.ca ea vrea cv de la mine.voi ce credeti? ce ar putea sa vrea de la mine? nu are p cine sa faca gelos,nu are prieten, nu ia bani de la mine, adica nu are vreun advantaj mai practic daca suntem prieteni.ce vrea de fapt?

2 răspunsuri:
| Love4Music a răspuns:

Cred totusi ca te place.
Intreab-o ea de fapt ce vrea, comunica cu ea

| Irinami21 a răspuns:

Pai daca este asa..parerea mea este ca ea incearca sa fie cum sunt toate fetele din ziua de astazi..adica in pas cu moda (toate trebuie sa aiba un gagiu ca sa se dea mari) in fine.tu incearca sa discuti cu ea si sa ii spui sa se schimbe si daca chiar tine la tine poate o sa incerce. Multa Bafta! happy