Se pot schimbba, cu greu, dar se pot schimba daca si ei vor. Depinde daca au vointa sa faca asta, nu e atat de usor, daca vor sa se schimbe in cele din urma o vor face, dar spre ex daca tu esti prietena lui trebuie sa il motivezi sa se schimbe. Si eu am schimbat un baiat de cartier intr-un baiat iubitor:* SUCCES
Daca ai reusit sa il schimbi inseamna ca tu esti o fata foarte puternica :* Vointa are, dar are momente in care se pierde...
Buna.
Da se poate schimba, dar trebuie sa apara acea fata care sa "ii puna capacul", de obicei apare o fata cuminte care il linisteste.pentru ca stii si tu ca extremele se atrag.
Succes.
"baietii de cartier"?
de ce ai vrea langa tine asa ceva? un golan bautor de bere si scuipator de seminte care traieste de pe o zi pe alta, fara nici un viitor, dar nici un viitor si fara nici o perspectiva in viata, care in afara de sa scuipe, sa injure si sa se tina de "oo" nu stie nimic...
deci revin cu intrebarea: de ce?
PS: daca vrei sa il schimbi, schimba-l cu unul care merita, un tip dragut, prezentabil, amuzant si toate cele, unu care sa te faca sa te simti "speciala"!
Dragul meu, nu despre acel "baiat de cartier" vorbesc eu.Aceia pe care tu i-ai descris nu sunt baiati de cartier, sunt pur si simplu epave Si ca sa iti raspund la intrebare: nu ii poti dicta inimii pe cine sa iubeasca si pe cine nu! Si sunt sigura ca ori fata care a trecut prin asa ceva stie ce zic...Toti si toate spun ca sunt dezgustatori si ca nu ar putea sta niciodata cu o astfel de persoana fara sa se gandeasca ca acel cineva are in spate povesti dupa care s-ar putea face filme si din care aveam ceva de invatat.Adevaratii baieti de cartier sunt cei care au un nume in cartier, care iti stiu valoare si se lupta sa faca ceva cu viata lor prin propriile forte! Probabil daca ai sta langa ei si ai vedea cum sunt ti-ai da seama ca ei stiu cum e cu adevarat viata
Ooooooo te rog scuteste-ma cu cliseele! saracii ce au fost batuti de soarta care se lupta ei acolo sa "devina cineva" care are in spate povesti ireale care chiar nu sunt reale dupa care s-ar putea face filme la care nu s-ar uita nimeni! o sa vezi ca or sa treaca ani si o sa imi dai dreptate, da sigur este tentant pentru pustioaice "stilul de cartier" acum... dar o sa vezi peste 1-2 maxim 3 ani cand o sa vezi ca in loc sa se lupte el ca un adevarat erou de cartier ce are un nume de care nimanui nu ii pasa, (pentru ca atunci cand o sa se angajeze si o sa il intrebe: cum va numiti si o sa spuna eu sunt gore din chitila var cu fane zis gorila nu o sa intereseze pe nimeni si la interviu ce limbi straine vorbiti si la care ala al tau o sa spuna: eu vorbes` limba carterului fra` sau bro... si lista poa` sa continue mult si bine).
si crede-ma ca stiu prea bine pentru ca am stat langa ei, langa prea multi, norocul meu a fost ca am fost in stare sa nu ma complac in ideea de a fi un "baiat de cartier" fara nici un viitor.
ooo si am vazut si ce s-a intamplat cu ei de-a lungul timpului (cu toti cei 20-30 de baieti de cartier care aveau renume in tot orasul) au ajuns care taximetrist, care agent de vanzari, care paznic la fabrica. daaa si toti aveau "scoala vietii" ca la liceu nu le-a placut ei trebuiau sa "face" bani sa fie bine ))
asa ca... te rog sa nu vii la mine sa imi spui ca nu stiu cum si de ce e... ideea de final este ca se complac intr-o subzistenta rudimentara fara a vrea ceva de la viata si traind de pe o zi pe alta asa or sa si sfarseasca!
Ps: si draga mea nu mai e mult si o sa ajungeti la 20-21 ani si o sa incepi sa te gandesti la un viitor si o sa vezi ca pentru ei viitorul inseamna simplu maine... nimic mai mult nimic mai putin. si stiu ca acum la 15-17 ani pare fascinant si interesant, dar crede-ma ca in spatele baiatului de cartier e un putoi care nu stie ce e viata... care nu are habar ce inseamna sa fii cu adevarat singur pe lumea asta si sa incerci sa faci ceva cu viata ta. ca ce vinde un telefon ca sa isi scoata un pachet de tigari sau gainarii d`astea. te rog! asa ca daca vrei sa mai vorbim si sa discutam pe larg si sa iti spun cu stau cu adevarat lucrurile spune-mi si vorbim.
daca nu ne auzim in 2-3 ani si o sa imi dai dreptate!
eu am mereu dreptate!
Da dar vedeti voi eu incerc sa fac asta de 9 luni si uneori am impresia ca tot ce fac e in zadar
Nu cred asa ceva.Cand un baiat este "de cartier", el are un anturaj care fie ca vrea sa nu, ii schimba comportamentul in rau.Si normal ca baietii din acel anturaj beau, fumeaza si se comporta ca niste golani, pentru ca asa s-au invatat ei cu timpul.Si e foarte greu sa scapi de obiceiurile astea rele odata ce te-ai obisnuit cu ele.Plus ca acesti baieti "de cartier" nu prea au sentimente, ii intereseaza mai mult aventurile, distractia si sa aiba cu ce sa se laude in fata celorlalti baieti. Exceptii exista, dar ele doar confirma regula...in general eu zic sa nu te incurci cu baieti de genul asta.pentru ca tot tu suferi apoi.
Draga. un baiat de cartier nu il schimbi nu incerca. iubestel asa cum e sau nu mai il iubii
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: