Si eu am patit-o nu prea tine, totul depinde de ambii partenerii daca sunt matrii, seriosi daca sunt copii in gandire nu cred ca rezista, crede-ma ai nevoie de mare incredere sa crezi intr-o straina nu vezi ca nu poti avea incredere in nimeni dar in strainii, daca aia are iubit si sta cu tine din plicty ce te faci suferi, nici macar nu ai vazut-o real
Sunt fata. Si real, am l-am vazut o data, o singura data, dar atunci nu il cunoasteam. Si la inceput el se baga in seama cu mine si dupa am inceput sa vorbim mai mult si vorbim deschis
Daca ai incredere in el faci ce vrei, eu nu cred ca un baiat e solo mai ales ca e atractia sexuala mare la baietii la pubertate dar sa spunem ca te iubeste, te-ai convins de el?
Okey, ai dreptate, momentan nu pot avea incredere in el pentru ca nu il cunosc foarte bine. Dar cred ca este prima data cand pot zice ca nu il iubesc si doar cred ca il plac. Pana acum ma avantam cu capu inainte ca eu iubesc si nu stiu ce si nu stiu cum cand de fapt nu era asa. Acum parca e pur si simplu, altfel.
Am patit-o si eu si am suferit foarte mult, ai grija de tine
Multumesc de sfat
Nu functioneaza. Imi pare rau sa spun asta, dar asa e. Si eu am patit-o
, cu un turc
). Stai linistita, nu ramai nemaritata. :*
Turc zici?
Poate da, poate nu, poate e jumatatea si o intalnesti in realitate, asta e finalul fericit. Poate nu e, poate e un tip de treaba ca multi altii care se va plictisi si va vrea ceva nou curand..sau nu, poate e prima varianta. never say never.
Da,de ce?)
Pai din pacate sunt cam putine sanse sa reziste!
Am vazut multe relatii la distanta esuand din pacate, desi am mai vazut ctaeva relatii la distanta care merg!
Da, este posibil!
Relatiile la distanta nu functioneaza.
E posibil sa-ti placa si sa iubesti o persoana cunoscuta pe net, dar e improbabil.
Pai eu cred ca tine.Eu tot ma intilnesc cu un baiat si suntem cam departe unul de altul.(avem un anisor aproape sh ne iubim ft mult). Dragostea adevarata invinge absolut orice! Distanta, anii etc. sunt niste cifre.Si distanta o poate invinge numai cei ce se iubesc cu adevarat, e greu...dar rabdare...Pe da alta parte e bine ca ai o persoane ce se gindeste la tine, iti simte lipsa.Bafta :*
Nu o sa tina....incepeti sa va certati din absolut orice...si ii incomod
mai bine ramaneti prieteni pentru ca uh o sa ai de suferit