anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Voi ce faceti ca sa treceti peste o despartire? Nu mai suport! Ma scol dimineata, plang. Dupa-amiaza plang. Noaptea plang pana tarziu. Nici macar la cumparaturi nu mai pot sa merg ca daca vad indragostiti pe strada sau simt parfumul lui pe undeva sunt ca si moarta in suflet. Am incercat cu sport, dar fara rezultat. Nu-mi permit consiliere psihologica, ca n-am bani, sunt somera. Nu am prea multi prieteni.

Răspuns Câştigător
| SunnyDay88 a răspuns:

Nu trebuie sa stai sa meditezi la alte cupluri si la ce inseamna ele pentru tine. e stupid. tu faci asta pentru ca vrei. sa-ti aduci aminte ceva e un proces constient si activ, deci voluntar, deci o faci pentru ca vrei.

cat despre batbatul asta al tau dupa care plangi... ma scuzi dar acuma ca m-ai pus putin in "cunostiinta de cauza" imi vine si mai tare sa spun ca esti naiva rau.

sa te desparti dintr-o prostie inseamna ca nu tinea la tine. si nu poti sa iti doresti sa construiesti un viitor langa un barbat care la primul impas isi ia talpasita. serios?! pentru ce plangi?

cat despre orgoliu... imi pare rau sa-ti spun dar mai bine singura decat langa un barbat orgolios. asta daca nu vrei sa plangi in fiecare saptamana din nica. mai intreba si tu pe altii cum e cu orgoliul(pe mama ta). asa ceva nu poti accepta in viata ta, ca vezi si tu bine unde aduce, la a strica o relatie fara un motiv solid si voi inca nu aveti probleme si griji...

17 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Buna,
Este greu, dar viata nu se termina aici.
Acuma cateva saptamani, numai puteam nici eu de dorul unei persoane si de respingerea lui, dar asta este, unii ne plac altii ba!
Nu te-ai gasit inca persoana potrivita, astfel te consumi degeaba pe cine nu merita!
In cazul meu, eram si eu distrusa de propriile mele sentimente, numai suportam pe nimeni, eram ca ultimul om de pe Pamant, dar momentan mi-a trecut si dupa o asemenea suferinta, vei inceta sa iti mai pese de el, si cand te astepti mai putin vei fii din nou fericita alaturi de cel care te merita!

| ywar a răspuns (pentru Ofiintă):

Bravo draguta! ne pare bine ca esti pe linia de plutire! Te sarut!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna te inteleg perfect, crede mă, stiu sentimentul, dragostea este un sentiment puternic, dar dacă acest sentiment nu este impărtăsit e groaznic te poate distruge, tu trebuie să il scoti din minte, e greu dar gîndeste te la sănătatea ta, că te distrugi, ce vîrstă ai?

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Încearcă să găsești o ocupație... s-au dacă reusești să de îndrăgostești de altcineva ar mai fi bine. thinking
De asemenea comunică mult cu alte persoane... găsește-ți un hobby și persoane care îl au și ele același ca și tine.

| ywar a răspuns:

Draguta, eu am trecut printr-un divort si printr-o relatie care s-a finalizat prost [stricandu-se in momentul in care dansa a pierdut o sarcina]. Cum crezi ca ma simteam atunci? Du-te la o biserica, incearca sa te spovedesti, sa vorbesti cun preot pe care il simti un bun duhovnic. Viata nu se sfarseste cu o persoana si nici nu incepe cu dansa. As vrea sa iti spun asa: Forta o poti gasi in tine, nu in altul. Cauta aceasta resursa interioara! Te pupam si capul sus!

| SunnyDay88 a răspuns:

Nu inteleg asta cu "vad indragostiti si ma apuca plansul". pe bune?! lumea nu se invarte in jurul tau. nu vreau sa fiu rea, insensibila si eu am trecut prin despartiri si nu boceam ca vedeam indragostiti in jurul meu. da sufeream ca nu mai sunt cu X, Y dar asta nu avea nici o legatura cu cei din jurul meu. nu plangeam ca a mea colega de camera isi aducea iubitul si statea in fata mea si-si manifestau dragostea, nici ca alta pleca tot timpul dupa la al ei iubit si toata ziua buna ziua calatoreau, nici ca alta in fiecare zi era curtata de cineva nou, iar in viata mea pe langa ca nu mai era EL nu aparea nici altcineva.
nu stiu din ce material sunt unii si nici nu stiu cum privesc unii viata dar sa rezumi tu ca si musca de afara se misca tot de dragul tau mi se pare exagerat.

cat despre plans dupa o relatie care evident nu a mers mi se pare o tampenie. vrei sa ai langa tine un om care nu te mai iubeste si prin urmare care nu te mai vrea langa el si nu te poate face fericita si pe care nici tu evident nu l-ai putut face fericit din ce motv? mandrie, orgoliu si egoism? eh bine, atunci asa te voi caracteriza, ca o femeie orgolioasa si egoista. si nu ca una care are curajul sa ia viata amoroasa de la capat pentru ca relatia anterioara nu a mers si pentru ca vrea ceva mai bun si are ambitia de a cauta sa fie fericita langa un om care o iubeste si pe care il iubeste.

| FoundYouLover a răspuns (pentru SunnyDay88):

SunnyDay, vorbesti in necunostinta de cauza. Ne-am certat dintr-o prosie si el n-a mai vrut sa fim impreuna. Eu l-am sunat o data, i-am trimis vreo 2 mesaje, din care unul lung pe net cu scuze si cu ce simt eu. Si asta este prima cearta. Si eu consider ca el a fost orgolios sa lase totul sa se termine la prima cearta

| FoundYouLover a răspuns (pentru SunnyDay88):

Si ma apuca plansul daca vad indragostiti in jurul meu ca imi amintesc ca asta aveam si eu cu el si acum nu mai am. Plang pentru ca nu-l mai am pe el.

| SunnyDay88 a răspuns (pentru FoundYouLover):

Nu trebuie sa stai sa meditezi la alte cupluri si la ce inseamna ele pentru tine. e stupid. tu faci asta pentru ca vrei. sa-ti aduci aminte ceva e un proces constient si activ, deci voluntar, deci o faci pentru ca vrei.

cat despre batbatul asta al tau dupa care plangi... ma scuzi dar acuma ca m-ai pus putin in "cunostiinta de cauza" imi vine si mai tare sa spun ca esti naiva rau.

sa te desparti dintr-o prostie inseamna ca nu tinea la tine. si nu poti sa iti doresti sa construiesti un viitor langa un barbat care la primul impas isi ia talpasita. serios?! pentru ce plangi?

cat despre orgoliu... imi pare rau sa-ti spun dar mai bine singura decat langa un barbat orgolios. asta daca nu vrei sa plangi in fiecare saptamana din nica. mai intreba si tu pe altii cum e cu orgoliul(pe mama ta). asa ceva nu poti accepta in viata ta, ca vezi si tu bine unde aduce, la a strica o relatie fara un motiv solid si voi inca nu aveti probleme si griji...

| snzpaul a răspuns:

Take a holiday.

Ia-ți o vacanță să uiți de el, fă cunoștiință cu altcineva.

| kzd a răspuns:

Inteleg. E normal. Cheama cate o prietena pe la tine, sa mai vorbiti, daca e o prietena buna poti sa ii spui ce ai pe suflet sau puteti doar sa vorbiti, iti urez noroc si iti spun doar ca e o faza trecatoare, o sa rasara Soarele, iar pe strada ta, lasa-i timpului timp. Atata tot! O zi buna sa ai!

| Loreddana a răspuns:

Te inteleg. Stiu prin ce treci. E greu sa nu mai ai pe nimeni care sa te sustina financiar. Dar stai linistita. Nu dispera. Sunt destui bosorogi cu banet in cont care abia asteapta sa-si gaseasca o femeie nevoiasa ca tine, pe care sa o intretina, sa o imbrace, sa o prezinte mandru prietenilor...

laughing

| FoundYouLover a răspuns (pentru Loreddana):

Nu caut sustinere financiara, Loreddana. Caut doar o relatie. Sa stii ca nu toate femeile sunt pitipoance.

| cllaudDia a răspuns:

Incearca sa stai cat mai mult timp ocupata. Plimba-te cu o prietena, citeste, vezi un film, mergi intr-o vacanta unde iti permiti, fa tot felul de lucruri care sa nu te lase sa te gandesti la el.
Incearca sa fi puternica si sa iti repeti in gandul tau ca nu merita sa plangi dupa nimeni si ca meriti ceva mult mai bun.
Bafta! :*

| AndreeaIonela a răspuns:

O intrebare. De ce plangi? Ok s-a terminat, iti pare rau pentru ce a fost intre voi si pentru timpul petrecut impreuna. Nu stiu in ce imprejurari v-ati despartit, dar decizia pare sa fi venit din partea lui. inseamna ca undeva ceva s-a rupt. cu atat mai mult nu ar trebui sa plangi, ci sa incerci sa iti gasesti o ocupatie si sa te concentrezi mai mult la lucrurile pe care nu ai putut sa le faci pana acum. fa-ti prieteni noi, fa-ti timp pentru persoanele pe care poate le-ai neglijat pana acum, fii mai optimista. nu esti nici prima si nici ultima care trece prin asa ceva. Daca iti plangi de mila mai rau iti faci tie si nici nu il aduci inapoi prin asta. Ma repet, daca ai fo dat mai multe detalii despre imprejurarile in care v-ati despartit poate altfel ti-as da un sfat ce ar fi mai bine sa faci. :*

| BumBomn a răspuns:

Ar trebuii sa ii spui toate acestea lui si ca tii la el(daca e asa). Trebuie sa te descarci asa te vei simti mai bine

| VeryGoodGuy a răspuns:

Cel mai singur remediu pentru asa ceva... WORLD OF WARCRAFT!
Sau ai putea sa iti pierzi vremea cu prietenele tale singure barfind lumea, vorbind despre machiaj, cosmetice si alte tampenii. Ar mai fi mancarea, bautura si somnul, dar nu le recomand.

| spiderdepecounter a răspuns:

Spune-i ce simti iar daca el nu te vva baga in seama inseamna ca nu i-a pasat de tine deloc. Dar viata nu se termina chiar aici. Gaseste alt prieten care tine la tine foarte mult. fundita?

Întrebări similare