Eu daca as putea le-as da inchisoare pentru asta, iar de la Dumnezeu sigur vor primi ceva mult mai greu
De ce nu ai postat la " Hobbies and pets "? Deci,am o părere foarte proastă despre ei sunt nişte oameni fără pic de suflet şi milă.Şi să ştii că nu toţi oamenii, mai mult chinezii, le chinuie (şi câinii şi pisicile) pentru mâncare.La ei carnea de câine şi de pisică li se pare o delicatesă. Înţeleg de ce ai pus acele ghilimele la cuvântul " oameni ", fiindcă aceia cum se numesc? Oameni? În niciun caz! Oricum cred că vor primii o pedeapsă pe măsură!
Pai, eu cred ca oamenii astia sunt niste badarani, oribil, care nu stiu ce inseamna sa fi chinuit. Cred ca Dumnezeu le va da ce merita, adica sa pateasca ceva rau sau sa fie si ei chinuiti asa cum au tratat animalele. Si mai cred ca aia nu sunt oameni. Mai degraba PORCI (NU ANIMALE, COMPORTAMENT). PROSTII. iiiiiii!
In primul rand ei daca nu vor fi vedepsiti cat timp traiesc nu vor fi pedepsiti niciodata (pentru ca atunci cand un om moare mort ramane, e realitatea) asa ca cel mai bine e sa fie lasate amenzile si sa primeasca ani buni de inchisoare
Intr-adevar, sunt niste scursuri alea societatii acei oameni.
Cat despre pedeapsa de la Dumnezeu nu stiu, probail o sa le crape calcaiele... ar trebui sa ii intrebi pe aia din sectiunea cu religie, pe preafericiti, cum le place sa le zici
Dupa parerea mea ei sunt pur si simplu oameni...sau esti cumva sfanta? Chiar daca nu ai chinuit animale ai jignit s-au suparat pe cineva sau alte lucruri(care sunt mai grave decat faptul ca ai disecat o mata prosta) + ca in Vechiul Testament sunt prezentate ritoalurile de sacrificare a animalelor(si inca ce ritoaluri ca mi-o venit sa dau si ce-am mancat alaltaieri afara) ca o obligatie daca ai pacatuit...
Fiecare cu parerea lui...
Mélancolie întreabă:
blueangel99 întreabă: