anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi credeti ca 9 ani diferența conteaza?

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

E posibil.
Stiu ca te gandesti acum ca el vrea doar sex, iar ea doar banii lui sau sa se afirme cu el.
Dar exista si mici exceptii. Atunci cand 2 persoane se indragostesc cu adevarat.
Eu am vazut cazuri in care diferenta de varsta era de 14 ani si nici macar nu se simtea.

32 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Daca esti minora, dalaughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, conteaza. Cunosc cupluri in care diferenta de varsta este de 7-10 ani. Toti au intampinat dificultati, in diferite momente ale relatiei, determinate de aceasta diferenta de varsta. Sigur ca nu sunt insurmontabile si cu dragoste si intelepciune pot fi depasite. Dar o relatie in care diferenta dintre parteneri este mai mare de 4-5 ani implica mai multe compromisuri si sacrificii. E important ca amandoi sa stie asta de la inceput si sa fie dispusi sa si le asume. De exemplu: o femeie si un barbat intre care sunt 9 ani diferenta (exemplu real). La 24 de ani ai iei si 33 ai lui, el isi dorea mult un copil. Ea a fost de acord, dar ulterior l-a acuzat ca si-a plafonat cariera si ca a pierdut o perioada in care se putea distra, devenind mama la o varsta la care nu se simtea pregatita (desi altele sunt perfect pregatite la 24 de ani). El a fost afectat de faptul ca ea este cheltuitoare si nu vrea sa faca economii pentru familia lor, considerand ca este prea tanara ca sa faca astfel de sarcificii si e de preferat sa isi mai faca toate poftele cativa ani. Acum, cand ea are 31 si el 40, ea se plange ca el este mai mereu obosit, ca nu mai are chef de plimbari si distractii, ca are un libidou redus fata de momentul in care s-au casatorit, ceea ce este normal la varsta lui. dar ea este la apogeul energiei ei, acum este momentul in care o femeie se distreaza cel mai mult in viata. Ei nu sunt nici suficient de intelepti si nici suficient de indragostiti incat sa faca si acum sacrificile pe care le-au facut in relatie pana acum si se vor desparti, amandoi crezand ca partenerul are pretentii absurde. De fapt, fiecare are pretentii normale pentru varsta lui.

| pufulescu a răspuns:

Daca ea are 15 ani si el 24, este o diferenta de varsta de netrecut! Mai bine sa renunte inainte sa apara legaturi emotionale. Daca ea are 20 si el 29, ca exemplu zic, relatia e putin complicata dar mai are niste sanse...

| R0R0 a răspuns:

E o diferenta maricica de varsta.
Dar daca iubirea e puternica, reusesti sa treci cumva peste.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru pufulescu):

Zici? Eu nu cred. Aia la 20 de ani inca e in scoala, el la 29 deja are nevoie de o femeie cu care sa se casatoreasca. Asta daca face ca restul care au 30 de ani.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru R0R0):

Ce iubire mai e aia cand ea are 15 ani si el 24?

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Brigaela):

Mare dreptate mai ai!

Cred ca sunt exagerat de rare. Citeste bine postul lui Brigaela. Cam asa functioneaza lumea reala. Multi care raspund ca nu e o problema sunt tembeli care se mint singuri ca °dragostea invinge totul ° si rahaturi de genul.

| R0R0 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Stii ca nu e frumos sa jignesti, asa-i?

| TheFragranceMaster a răspuns:

Depinde citi ai tu.In general nu are inportanta.9 ani nu inseamna mare lucru, ce conteaza e ce simti pentru el si viceversa.

| NH4OH a răspuns:

Este o diferență chiar foarte mare, 9 ani de experiență de viață în plus.

| FloryBoom a răspuns:

Nu,fiindca femeile se maturizeaza mai repede decat barbatii...mai bine vorbesti cu unul la fel d destept ca tine decat cu unul mai prost de aceeasi varsta ca tine.

Am lipsit la ora aia.

Oh!

| Ale2409 a răspuns:

Da, e pedofil

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Tu ce zici domnisoara? Iti place sa te vada lumea cu bunelu de mana in parc?

17 persoane spun ca nu, cineva spune da si hop ala e raspunsul bun laughing. Trebuie sa adori acest tip de mentalitate de copil.

Am noroc laughing

| RAY a răspuns (pentru R0R0):

1, daca fetele nu near atrage sexual nu am vrea ceva cu voi, asa ca sexul este baza pentru care vorbim cu voi, intram in relatii etc ca apoi ne indragostim e altceva dar la inceput vrem sex asta e adevarul

| RAY a răspuns (pentru R0R0):

Nu,stramoasele noastre au ales mereu barbati maturi si mai in varsta nu e nimic anormal sa stii

| Oana92 a răspuns:

Depinde. Daca ea are 12 si el 21 e o problema, daca amandoi sunt majori lucrurilor stau deja altfel.

| AdMiRaTor a răspuns:

Daca ai 9 si el 18 da..chiar are ceva.

| Lola05 a răspuns:

Noi avem 24, respectiv 34. Suntem impreuna de 3 ani si casatoriti de unul.
Desi ne iubim foarte mult, nu pot spune ca nu se simte diferenta... Chiar de multe ori ne da prilej de cearta faptul ca eu sunt mai copilaroasa si aeriana si iau viata mult mai usor, pe cand el e cu planurile de viitor, lucruri foarte serioase, bani, copii etc. Din fericire, cu copiii nu e problema, pentru ca am ajuns la concluzia ca vom incepe sa "lucram" la unul dupa ce fac si eu 24. Asa a fost dorinta mea, mi-a respectat-o, dar si eu mi-am dorit mereu sa fiu o mama tanara si imi doresc mult copii happy
Dar ca o concluzie, desi ii dam inainte si ne iubim si reusim sa trecem peste toate impreuna, diferenta conteaza. El a trecut prin multe lucruri pe care eu inca nu am apucat sa le cunosc si de asta nu ma intelege pe mine si nici eu pe el, in anumite situatii.
Dar e o relatie asumata, suntem amandoi maturi si stim ce vrem unul de la celalalt. Niciodata nu as fi de acord cu situatia in care ea are 15-17 si el 25-27.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Lola05):

Ori ai ori nu ai 24, hotaraste-te. Cica ai 24 dar vrei sa faci un copil cand o sa ai 24 de ani. Talmes balmes

| R0R0 a răspuns (pentru RAY):

Știu.
Nu neg asta.

| Giulia97Anna a răspuns:

Intre mine si iubitul meu sunt 9 ani diferenta si ne intelegem de minune.Toti cunoscutii ne-au zis ca nu se vede vreo diferenta de varsta intre noi. Aveam doar 17 ani cand l-am cunoscut.Eram prea indragostita ca sa ascult de sfaturile celorlalti de al lasa.Dar nu am putut.Pentru prima data in viata am luat o hotarare singura si nu am regretat deloc.Si acum suntem impreuna de aprox. 2 ani.A fost primul care m-a inteles si cu siguranta am simtit ca ma iubeste, nu cu au facut-o ceilalti baieti cu care am vorbit.Si inca ceva, eu am mai fost cu baieti de aceeasi varsta cu mine.Dar pur si simplu nu ma simteam prea atrasa de ei.Ii vedeam ca pe niste copii care fac glume proaste si atat! Pur si simplu cei mai varsta sunt atlfel.Cel putin din perspectiva mea.Acum am aproape 19 ani si deja visez la nunta noastra care va fi peste cativa ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noo. E diferență de o generație. Contează, evident. Deja nu mai gândiți la același nivel.

| ToryWiliams a răspuns:

Normal ca nu conteza! Daca doua persoane se iubesc, nu o fac cu buletinul sau certificatul de nastere langa ei.

| Emilian65 a răspuns:

Cam conteaza. Acum cat esti tanara, nu bagi in seama acest lucru, dar mai tarziu vei vedea ca nu este tocmai bine ce ai facut in tinerete.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totuși mersi pentru raspunsuri, chiar daca unele au fost rautacioase.

Întrebări similare