| Larisa_3441 a întrebat:

Voi cum m-ai stati cu dragostea?Eu destul de bine .As vrea sa imi spune-ti ce parere aveti,daca vi s-a intamplat ceva asemanator mai pe scurt sa ma criticati in bine sau in rau.
Deci,de vreo 1 luna vb cu un baiat pe mess din clasa cealalta dar de aceeasi varsta cu mine ba despre note,despre colegi si m-a sunat si cu videocall si doar eu vb si ma vedea ca nu are web nici microfonlaughing si el prin taste. O data i-am zis ca ma duc sa imi fac un dus si mi-a zis pa!si mi-a trimis emoticonul >asta:d< dupa aia asta kiss si eu dupa el dupa ce am terminat cu vreo 6 emoticoane.Am inteles ca si pe o colega a sunat-o cu video dar nu i-a raspuns dar nu stiu daca i-a trimis emoticoane.Ma invitat in oras la o cafenea cu inca 2 fete si el singurlaughing.Si am mers ieri si la un momentdat am zis sa jucam adv. sau provocare si o fata l-a provocat sa o imbratiseze pe cealalta si ea s-a departat si apoi imi zice sa ma imbratiseze pe mine.Si vine spre mine si ma ia in brate si eu pe el si face aia care a fugit ca da ma sunt si ei amici si face el ca si tu de ce ai fugitlaughing.In fine si le ducem pe fetele alea spre statie de autobuzu eu ca sa vin sg cu el .Le lasam pe alea si i-am zis ma conduci da?si face da normal el sta un pic mai departe decat mine.Si am inceput sa zicem ca alea s-au suparat si nu stiu ce si ca ele ies 1 o data pe an si ca sa mai iesim si a zis ca peste 2 spat ca saptamana viitoare e plec s i am zis da normal .Numai eu mergeam cu el in spate ca nu vroiau sa il astepte si eu mereu langa el .Si fata aceea care a pus la a. sau p. pe ea o place dar ea nu in ultima vreme mai vb cu el dar nu ca iubiti rar oricum .Si ceallata fata imi zice ca nu are sanse la ea de parca ea ar fi vreo frumoasa.
Si acum va intreb credeti ca ma place a zis ca ne-am imbratisat ca suntemi buni prieteni si pe mess imi zice ca ma credea timida .Este un tip mai timid si imi place mult felul lui de a fi nu este frumos dar asa cum a spus si el nu exista fata care sa nu fie frumoasa.Eu m-am indragostit de el ,sincer .
Voi ce parere aveti ma place sau nu?Sau sa fim buni prieteni e bine si asa.Stiu ca o place pe fata aceea dar ...Ce parere aveti?FUNDA promit pentru un raspuns sincer

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| thelowe a răspuns:

Mai nu mai bine ar fi sa il intrebi pe el asta? Bine, ca pe de-o parte daca e timid poate o sa ii fie jena sa iti spuna dar nu vad cum ai putea afla altfel...ca tu poate tu ii interpretezi gresit gesturile...Cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu el. Poti sa il intrebi pe ocolite(spun asta pentru ca ai zis ca e timid) si sa vezi cam cum gandeste. Succes

| Valkyrja a răspuns:

Tl;dr

| Soffia17 a răspuns:

Bună Larisa! Poi dacă tu simți că te place, dă-te la el happy, stai cu el în pauze, îl intrebi ce-a mai făcut, și dacă și el se dă la tine, spune-i că-l placi, dacă spune că nu te place, și DOAR ca amici, continuă relația așa, ca doi prieteni buni, și se va indragosti de tine, sigur!

| AndreiGR a răspuns:

Eu sunt baiat, si stiu cum gandim noi.nouo ne plac mai multe fete...exemplu.eu sunt cu o fata de 1 zi si imi place si alta laughing...eu cred ca te place si pe tine si pe aia.cum a spus Soffia17 intreaba-l daca te place.Succes.daca i-l placi asa de mult sa-i zici; p Noroc