| OMarmotaO a întrebat:

voi cum v-ati uitat fostul prieten.chiar daca mai tineti la el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti faci alt prieten care sa fie perfect pentru tine si sa iti ocupe tot timpul si sa te gandesti mereu la actualul si sa il uiti pe fostul.Si sa iti placa mult de acualul si sa aiba calitati pe care celalalt nu lea avut si sa faci multe lucruri si noul tau iubit.Multa bafta!

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cu unul,cu doi,cu cinci prieteni noi!
Traind la timpul prezent,lasand trecutul doar pe post de amintire.
Oricat m-a durut,am inaintat, clipele bune le am si acum in minte si-mi pare bine ca le-am trait, dar sunt constienta ca nu se vor mai intoarce.Asa ca ma stradui sa creez altele noi...
Ieri a trecut, il traiesc pe azi zambind si il astept pe maine razand!

| StEfSySu a răspuns:

1 intrebare...DA l-am uitat?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pffft, pe vremea cand mi-am facut cont pe TPU inca sufeream. Si asa, ingrijindu-ma de grija altora (vizitam numai categoria asta si inca vreo 2-3) am mai uitat putin. Si pe atunci, chiar ajutam lumea, nu ca acum sa ma iau la cearta cu toti.

Nu am vrut sa il uit. Am tot reluat firul povestii noastre de "dragoste" si am cautat greselile facute de amandoi. Reluand, devine nesemnificativ. Gandeste-te la un film trist, prima data plangi. Dar dupa sute de mii de vizionari, incepe sa fie plictisitor. Prima despartire te maturizeaza incredibil!
Din pacate, la mine a fost o despartire foarte urata. M-am simtit distrusa, ca ultimul om, josnica. M-a parasit fiindca s-a plictisit la mine si s-a dus la alta. Asta fiindca tipul doar avea chef sa imi suceasca sentimentele dupa bunul plac, iar eu am realizat prea tarziu. Apoi mi-am zis ca daca el e asa bou, eu nu sunt o vaca deci sa isi gaseasca una pe masura lui.
Eu am tot incercat sa refac totul, am vorbit cu el in toate felurile dar degeaba.
Insa... timpul a trecut. Mai precis de vreo doua luni.
Eu am devenit interesata de altceva, asa ca am dat subiectul acesta la o parte. Gaseste-ti un hobby. Eu spre exemplu am inceput sa postez pe TPU, ca sa am ce face si sa ii ajut si pe altii cum stiu. Si s-a dus dracu toata suferinta oh go on dar e doar un exemplu.

| llylaav a răspuns:

Odata si odata tot trebuie sa-l uitam, nu? totul tine de timp :*

| ramona_9439 a răspuns:

Mi-am facut altul.

| Deny_6865 a răspuns:

Eu nu pot sa-l uit tin mult la el

Întrebări similare