Pfff, pai fi un pic mai vicleana! Determinal pe el sa te invite in oras, la un suc la un sarut dulce si etc! Asta poti sa faci doar provocandul , gandeste-te de ce ne plac noua meciurile, fotbal si etc, si nu telenovelele!?
Succes
Incearca sa nu te mai gandesti la el, sa nu-l mai cauti si ai sa vezi ca cu timpul il vei uita, dar de ce vrei sa-l uiti? Poate are nevoie de timp, ca sa se gandeasca la ceea ce s-a intamplat intre voi doi.
Poate vrea ceva serios cu tine, de ce nu incerci sa vorbesti cu el? Noi fetele asa suntem vorbim cu un baiat, iar dupa ce ne intalnim cu el si se intampla ce trebuie sa se intampla ne asteptam ca baiatul sa ne caute. Si intrebarea e ca de ce? Ehh ia gandeste-te putin si tu. Bafta!
Daaa ce direct ai fost cu fata
Pai da asa imi face si mie un bine o ajut si pa ea sa uite de tot :D sincer uneori cand le vad pe fetele astea cu genu de povesti ma bufneste rasu ma deci cum sa zic maaa deci m-am sarutat cu el maaaaa si mi-a scris pe facebook awww dar eu il iubesc mwaaa dar el m-a iubit si acum nu mai ma iubeste vaiii si mie imi e rusine sa ii trimit sms sa il intreb deci ca sa fac pasul acesta important sa trimit un sms deci nu prea stiu ce sa zic deci el pur si simplu imi vorbea cu atata pasiune pe facebook si nu mai pot sa il uit. ajutati-ma TPU. pe bune? da ia vezi fata mea cieste si tu o definitie o poezie ce vrei tu vezi poti sa uiti a doua zi ce ai invatat? mda... in plus mai vad si pe altii ca le da raspunsuri serioase dar a intrebat-o cineva cati ani are de ii trebuiesc ei baieti? nu conteaza
Dispari nu ma ajuta raspunsurile tale de rahat!
Eu ti-as sugera sa te implici in diverse activitati care sa te tina ocupata: voluntariat, un sport, ceva de genul. Asa o sa iti treaca timpul mai usor si evident, mai util
Ma dau cu capul de pereti fete care viseaza doar baieti frumosi...ai de mine daca si noi am sta sa cautam numai fete zane din povesti am fi peste 50% solo trist dar adevarat Romania din ziua de astazi si daca o intreaba tipul ala de care e indragostita daca e atrasa de el pentru cum arata o sa zica " NUUUU PE MINE NU MA IN TERESEAZA ASPECTUL" asa cum fac majoritatea nici nu stiti sa mintiti toate sunteti atrase de aspectul nostru chiar daca nu vreti sa recunosteti... m-am saturat sa fiu mintit de fazele astea voua nu va ajuns nu mai schimbati placa?
Daca iti place atat de mult de el, ia initiativa si invita-l in oras, daca refuza e clar, mergi mai departe, daca zice ca da, perfect, ai ocazia sa lamuresti cu el fata in fata tot ceea ce te framanta...
Bananacantareata87 întreabă: