| RadXx a întrebat:

voi sunteti singurul site ce ma puteti intelege si an aceasta seara am simtit nevoia de a ma descarca si alta modalitate nu am decat prin vorbe.Cateodata cred ca o relatie are si barierele ei, ca de ex vi s-a intamplat sa va placa de o fata pe care o placeti si nici nu o cunosteati, daca da asa mi se intampla mie an fiecare zi.Cand am vazut-o prima data a fost la ora de muzica si mi-a placut de ea foarte mult imi bate inima pentru ea mai mult pentru oricare alta fata, problema este ca nu stiu cum sa ma apropii de ea sa o cunosc/cunoastem, parca orice zi din viata mea gandesc an mintea mea ca nu voi avea niciodata o relatie cu o fata... simt nevoia mereu de a ma descarca pe acest site extraordinar si chiar nu pot sa rezist, parca toate zilele mele sar termina parca mi sar distruge si inima si ultimul strop de viata, sentimentele mele sunt foarte extreme pentru ea adica foarte mari problema este ca sunt cam rusinos din fire si nu pot lasa rusinea la o parte findca firea unui om nu se poate schimba deloc, deci cred ca nu voi avea o relatie cu o fata vreodata desi mias dorii extrem de mult si daca as avea as face ce ar vrea as vb frumos cu ea i-as lua apararea, an momentul acesta sufletul meu este total distrus si simt pentru ea ce scrie an melodia aceasta:http://www.youtube.com/watch?v=-rXu6KDeG0o&feature=relat ed,eu an tot acest timp parca nu as mai avea viata an mine daca sentimentele mele pentru aceasta fata sunt foarte intense parca as fi distrus si chiar sunt nu stiu ce sa mai fac, simt ca ultimele mele zile si sufletul se distrug mult mai tare pe zi ce trece si plang cu stropi calzi si trist

Răspuns Câştigător
| Violetta2303 a răspuns:

sad cati ani ai? ma surprinde sa vad pe cineva sa vorbeasca asa de frumos in ziua de azi.In acelasi timp imi e frica ca poate nu va fi inpartasit sentimentusad crezi ca ea te place? dc nu ii spui adevarul aratandui asta undeva unde sunteti doar voi 2 si daca ii vei vorbi asa cum ne vorbesti noua *** sigura ca vei fi fericit de raspunsul eihappy

| RadXx explică (pentru Violetta2303):

13 ani si 9 luni

4 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Singurele motive pentru care rusinea de care vorbesti se justifica: an__corect e în/in; sar__corect e s-ar; mias__corect e mi-as; dorii__corect e dori(cu un singur i). Atat.
Dar ai o inima care-ti bate! Asta conteaza cel mai mult, pana la urma.
Ia citeste tu cu atentie cateva intrebari pe aici. Eu, de cate ori intru pe TPU, intalnesc povesti cu oameni care nu stiu(de rusine, spun ei) cum sa-si faca iubirea cunoscuta. Si plang cu stropi calzi pe TPU. Ia legatura cu userii care au pus intrebari asemanatoare, vezi daca le-au fost de folos raspunsurile, daca au reusit sa-si invinga rusinea si sa-si arate emotiile.
Da` tot nu inteleg de ce plangi? nu-ti dai nicio sansa? nici macar una? Inseamna ca rusinea ti-e mai mare decat dorinta.
Ramai cu bunul-simt dar las-o-ncolo de rusine, bai, Ko98!

| Hombre a răspuns (pentru Leocerba):

Mai zic si eu una ca trecu-i paci' bai Ko98 cu rusinea mori de foame.

| Andramarina35 a răspuns:

Asa iti gasesti candva perechea potrivita;-)