anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voiam sa va întreb și sa îmi dai niște sfaturi in legături cu ceva, ce păreri aveți! In August am cunoscut un băiat, prin niște prieteni comuni la un bar unde îl frecventez in timpul liber. Mentionez ca el este stabilit in Irlanda cu munca de 9 ani. Ne-am cunoscut ..am petrecut timp împreuna. Când a plecat înapoi pentru ca el era in concediu a început sa îmi scrie și sa păstram legătura. Ziua mea de naștere a fost in Octombrie drept urmare ca mi-a facut un cadou spunându-mi ca vine iar in țara sa ne vedem și sa nu-l uit. Întrebând prietenii lui mi-au zis ca el venea odată pe an in țara sau chiar la 2 ani dar niciodată așa la o distanța mică de câteva luni sa vina. Voi ce părere aveți de gestul lui? Pe mine una m-a bucurat și m-a făcut fericita spunându-mi ca doar atat îmi cere ca sa fiu cuminte și să-l aștept. Mi-a zis ca pana pe 31 Decembrie va fi acasă in țara, dar un singur lucru nu a vrut sa-mi zică și anume data când va veni. Vorbisem și cu prietenul lui cel mai bun sa-mi spună când vine a zis ca știe data dar nu o sa-mi spună. Voi ce părere aveți de gestul lui?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Vine si la Revelion (?) este posibil sa-ti ofere inelul de logodna. Multa fericire!

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Până aici toate bune. Până la Revelion, fă rugăciuni.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Pana vezi daca chiar se va tine de promisiune stai cuminte si asteapta-l.He's-a keeper.