Daca in 8 luni, baiatul ala nici macar nu s-a uitat la tine, de ce mai speri sa o faca in viitor? Eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui prietenului care te place, ca nu ai vrut sa il ranesti, sa iti ceri scuze, si sa incerci sa il cunosti mai bine. Cred ca merita sa ii dai o sansa. :* Bafta!
Spune-i ca ai fost o greseala ca l-ai refuzat si sa-ti mai acorde o sansa. Invata din greseli:* Dupa atat timp de asteptare e pacatt sa dai cu piciorul sansei de a fi cu el
Ai avut o sansa, dar nu ai stiut sa o folesesti incearca sa te faci placuta in fata lui din nou. Poate o sa-i starnesti din nou sentimente pentru tine. Bafta!
De ce sa stai dupa unul care nu te baga in seama cand poti sa fii impreuna cu un baiat care sti ca te place! Macar iti mai umpli si tu timpul! Cand mai vorbiti, pe mess sau la telefon, spune-i ca te-ai mai gandit si ca ti-ar placea sa incercati ceva! E cel mai bine asa! Macar nu mai stai sa suferi dupa unul care nu te place! Si Phantom a zis bine: "invata din greseli!" Asta este intelepciunea omului: sa invete din greseli...de-acolo vine intelepciunea!
Nu mai alerga dupa himere. Daca el nu te"vede"ce-ti mai faci sange rau? Vorbeste cu tipul care te place. Daca iti e simpatic tine o relatie de amicitie, daca incepe sa-ti placa mai mult...Nu esti obligata sa te legi de el... Explica-i ca l-ai refuzat ca nu erai sigura de sentimentele tale.Ca aveai de rezolvat nustiuce problema de scoala, familie.
Multumesc tuturor pentru sfaturi! As dafunda, dar la toti daca s-ar putea, m-ati ajutat si din partea mea toti aveti raspunsuri castigatore! :*