Ai fi mukt mai ferrcta daca pe viitor ai respscta planul Creatorului și ai alege sa nu mai faci sex fara casatorie.
Vorbește cu el și intreabă-l de ce îl interesează ce ai făcut tu în perioada în care nu ați vorbit.
"Chesti ce nu isi au rostul, din moment in care noi decidem sa avem ceva doar pentru sex, de ce cauta sa stie mai multe?"
Pai mi se pare normal că vrea să știe măcar dacă vorbești cu altcineva acum. Poate omul nu vrea să își complice existența cu un potențial pretendent gelos care să-l calce cu mașina pe stradă.
Iar daca tu ai avut 10 parteneri între timp poate considera că nu e safe sa reia o "relație" cu tine. Nu zic că așa s-a întâmplat dar nu mi se pare nerezonabil să întrebi.
Sex frend... De ce nu ai răbdare și să aștepți pe cineva în viața ta, cu care să ai o relație normală?
Să iubești să și să fii iubită.
Îți spun din experienta, că pe actualul, când îl vei tăia de la porție, îți poate face necazuri.
Adică, să te sifoneze la cel pe care tu îl vei nu-mi iubirea vieții tale.
Mai gândește!
Buna! Probabil băiatul te place dar nici el nu este sigur ca sa facă/ daca sa iți spună sau nu/ daca te va pierde in felul asta, si așa mai departe.
Recomandare mea este sa aveți o discuție sincera, si sa va puneți limite pentru interacțiile dintre voi. Ca exemplu, puteți sa va întrebați cum sunteți/ cum a fost ziua dar niciodată despre familie sau prieni. Sa va scrieți dar doar ca sa stabiliți o dată când va vedeți. Daca cineva își face relație sa va opriți. Cum va este mai confortabil.
Multa bafta!
George0197 întreabă: