De ce bati pasul inapoi? Cand baiatul te place si a plans, asa ceva mai rar vezi. Dar e decizia ta, explica-i usor si spune-i ca ai vrea sa ramaneti doar amici
Nici nu ati inceput relatia si doresti sa te desparti. Voi sunteti doi copii care ati descoperit placerea sarutului, doriti mai mult, dar nu stiti ce anume. Intalniti-va si sarutati-va in continuare si bucurati-va de varsta pe care o aveti, fara sa va puneti reciproc conditii ce nu-si au rostul acum.
Poate eu sunt copila am 17 ani si el 20
N-ar trebui sa bati in retragere. Din ce zici tu, pare sa te placa. Un singur lucru n-am inteles: ati plans amandoi la telefon pentru ca?
Pentru ca ne-am cam " certat " sa zic asa, da a 2-a zi nu am mai avut nici-o problema
Am inteles. Eu zic oricum sa-i dai inainte cu tipul.
Nu inteleg de ce vrei sa te desparti de el... Tot ce trebuie e sa astepti putin timp, apoi ii dai un sms sa va intalniti in acelasi loc [barul] si de acolo va merge totul de la sine
Cand te intalnesti din noi cu el spune-i ce simti pentru el si asa totul se va rezolva sau daca nu vrei incerca sa nu mai petreci asa mult timp vb cu el incearca sa iesi ci prietenii in oras, sa faci ceia ce iti place si incearca sa te indragostesti de alt baiat. Funda?
00Andreea008 întreabă: