| DamianTeodora a întrebat:

Vorbesc cu un baiat de 1 an dar atunci vorbeam doar ca prietenii nu m-am gandit niciodata nici eu nici el la altceva decat o prietenie. Dupa 8 luni cat am tot vorbit ne-am intalnit intamplator la un bar si am dansat si ne-am sarutat toata seara. Dupa am inceput sa vorbim mai mult ca niste " prieteni" ne intalneam, ne sarutam vorbesc cu el de 3 luni asa mai serios...intr-o zi nu stiu cum a ajuns vorba si mi-a spus ca el nu ii in cautarea unei relatii de 4 ani. Dar eu nu i-am cerut relatie sau sa avem o relatie de 4 ani. Si in ziua aceea nu m-am simtit deloc bine, m-a sunat si am plans aman2 la telefon. dupa 2 zile mi-a spus ca ii pare rau si sa uit ce a zis si vorbim din nou ca la inceput. Dar sunt sigura ca nu o sa fim impreuna..Cum as putea sa vorbesc mai indiferent cu el si incet incet sa ma retrag? ce sa fac? straight face

Răspuns Câştigător
| Xenia16 a răspuns:

De ce bati pasul inapoi? Cand baiatul te place si a plans, asa ceva mai rar vezi. Dar e decizia ta, explica-i usor si spune-i ca ai vrea sa ramaneti doar amici

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nici nu ati inceput relatia si doresti sa te desparti. Voi sunteti doi copii care ati descoperit placerea sarutului, doriti mai mult, dar nu stiti ce anume. Intalniti-va si sarutati-va in continuare si bucurati-va de varsta pe care o aveti, fara sa va puneti reciproc conditii ce nu-si au rostul acum.

| DamianTeodora explică (pentru neutrino):

Poate eu sunt copila am 17 ani si el 20 happy

| 7639781254 a răspuns:

N-ar trebui sa bati in retragere. Din ce zici tu, pare sa te placa. Un singur lucru n-am inteles: ati plans amandoi la telefon pentru ca?

| DamianTeodora explică (pentru 7639781254):

Pentru ca ne-am cam " certat " sa zic asa, da a 2-a zi nu am mai avut nici-o problema happy

| 7639781254 a răspuns (pentru DamianTeodora):

Am inteles. Eu zic oricum sa-i dai inainte cu tipul.

| SpLatTionut a răspuns:

Nu inteleg de ce vrei sa te desparti de el... Tot ce trebuie e sa astepti putin timp, apoi ii dai un sms sa va intalniti in acelasi loc [barul] si de acolo va merge totul de la sinewinking

| maria100 a răspuns:

Cand te intalnesti din noi cu el spune-i ce simti pentru el si asa totul se va rezolva sau daca nu vrei incerca sa nu mai petreci asa mult timp vb cu el incearca sa iesi ci prietenii in oras, sa faci ceia ce iti place si incearca sa te indragostesti de alt baiat. Funda?