| Elenat89 a întrebat:

Buna,TPU.Vorbesc cu un băiat de 6 luni și suntem împreuna de 2 luni.La început i-am explicat ca nu o sa pot sa-i ofer altceva, cum pot sa-i ofere alte fete.A înțeles.Problema este ca eu tot nu am încredere in el.M-am gândit sa discut cu el față in față și sa vorbim deschis sa-i spun iar ca eu nu o sa pot sa fac nimic mai mult, pentru ca in primul rând nu sunt pregătită și sunt și mai mică.El a avut relații doar cu fete mai mari decât el.El zice ca sunt specială. Nu știu ce sa cred... Vreau sa fie toate lucrurile de la sine, dar in același timp nu vreau sa-l rețin de la nimic.Ce părere aveți, sa-i spun deschis ce simt?
Eu cred ca dacă se supăra nu ține la mine.Am nevoie de un sfat!
Fără răspunsuri răutăcioase, mulțumesc!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu faci ce vrea sa faca el cu tine, cred ca o sa se duca la alta sa faca asta si pe tine o sa te tina ca o carpa. Posibil.

| Cineva797406016386 a răspuns:

Vorbește cu el deschis și dacă se enervează sau se supără eu zic să îl părăsești ca să nu te părăsească el pe tine

| Willis a răspuns:

Vorbești cu el, exact ce simți. Dacă ține la tine, va rămâne cu tine, dacă nu, va pleca.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai normal, daca se supara si se desparte din cauza asta de tine, atunci inseamna ca stii si tu ce vrea.

Oricum, indiferent de relatie, ar trebui sa comunicati, sa poti sa ii spui absolut totul si sa incerce sa te inteleaga. Daca nu incearca si nu iti da siguranta ca totul este bine... de ce ai sta cu el?
Dar poate ca o sa fie bine, o sa inteleaga si o sa zica ca nu asta conteaza pentru el. Asa ca nu iti face griji. Indiferent de ce face, tot pentru binele vostru va fi.

Dar tu trebuie sa ii zici. Counicarea este esentiala.