| tpushavai a întrebat:

Bună TPU, vorbesc foarte serios si am nevoie de sfaturi si ajutor, mă gândesc să mă sinucid de ceva timp, de fapt o văd ca pe o singură soluție să îmi închei toată suferința care nu se va termina niciodată...
treaba sta în felul următor, deci acum vreo 4 ani am început să plac o fată, de atunci nu am mai putut să o uit, e non-stop în capul meu, e primul gând când mă trezesc si ultimul când adorm, toată ziua sunt super aiurit că îmi sta gândul doar la ea., acum vreo 4 luni i-am dat mesaj și am început să vorbim( nu am avut curaj până acum) toate bune si frumoase, îmi povestea mereu cum iese cu alți băieți pe afară si plângea la mine după ei, eu o iubesc enorm de mult si a-și face orice pentru ea., m-am angajat si toată viața mea luase o întorsătură radicală de când vorbeam cu ea, renunțasem la țigări, la anturaje, mi-am cumpărat cu ajutorul alor mei o căsuță unde să locuim amândoi, ma apucasem de sală, chestii de genul, ma gândeam doar la viitor., eu am suferit super mult în ăștia 4 ani dupa ea, ieșeam cu mașina noapte de noapte ascultand melodii triste si conduceam sute de kilometri, plângeam, o visam și mă trezeam plângând, m-am tăiat pe maini, am încercat să ma înjunghii cu cuțitul si am ajuns la spital, am încercat să mă sinucid de vreo 17 ori, vreau să iau la 240 un pom în plin, e o moarte instantă si nedureroasa, in fine, am ieșit de cateva ori pe afara ne am luat în brațe, si apoi mă trezesc cu mesaj dacă am sentimente pentru ea, să știu ca ea nu mă poate vedea decât ca pe un prieten si atât, i-am explicat faza cu 4 ani, cat am așteptat-o si i-am spus ca o aștept până cand e pregătită să aibă o relație cu mine si să numai fiu doar un prieten., a spus că nu există iubire adevărată și că mint cu tot, i-au confirmat toți prietenii mei, etc,
mi-a spus exact așa...( NU VA FI NICIODATĂ NIMIC ÎNTRE NOI, NU AM NICI O TREABĂ CU TINE).
eu acum ce să fac, numai vrea sa fim nici măcar prieteni si pentru mine era dependență să știu de ea, să știu dacă e bine, etc...
ce pot face, nu o pot uita, nu mi o pot scoate din minte, nu pot vedea alte fete, pur și simplu e singura fata care o văd, restul nu simt nimic pentru ele, nu înseamnă nimic pentru mine.
ce sa fac? Nu am decât într-o seara sa ma urc la volan si să dau cu 240 direct in pom, poate așa va înțeleg cat am iubit-o...

4 răspunsuri:
| xRomanOV a răspuns:

E ok bă. Se mai întâmplă. Așa e cu dragostea. Stai liniștit. O să fie bine. Am fost toți în locul tău la un moment dat.

| Goete a răspuns:

Iubirea adevarata este Inconditionala, daca o iubesti cu adevarat o iubesti si daca ea e fericita cu altul.
Tu o vrei nu o iubesti, o vrei pentru tine si asta e un sentiment EGOIST.

Si la egoist ce esti, Tu te plangi ca vrei sa te sinucizi? Cine te tine?

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit ca nu-i nici o depdendenta doar o obsesie si incapatanaredin partea ta, dar va trenbuii in finals a intelegi ca fata aia are viata ei si nu te iubeste, deci uita de ea si traiesti-ti viata ta.
Prostia cu muritul ii va afecta pe parintii tai, cicium pe ea, ca nu are ce sa inteleag odata ce nu simte nimic pentru tine.

In orice caz, sa te urci la volan si sa ucizi alti oameni pe sosea, este cumplit sa gandesti ca un mostru, doar pentru ca nu vrei sub nici o forma sa intelegi ca dragoste cu sila nu se poate.

fa ceva cu viata ta, ia-ti de munca si nu mai trandavii toata ziua, ca numai la prostii te gandesti.

| Marius22222222222 a răspuns:

Daca toată asta e pe bune consulta un psihiatru de urgență. daca ea știe cât de cât felul tau de a fi adică totuși 17 tentative de suicid pai nu e de mirare că nu vrea sa mai vorbiți.probabil nu vrea sa te aibă pe conștiință