Nu! Nu e normal sa iti pierzi inocenta la o varsta atat de frageda.Cunosc multe fete care la 14 ani si-au inceput viata sexuala si subiectul acesta li se pare foarte comod si usor de discutat! Viata sexuala se poate incepe cel putin la varsta de 18 ani si atunci e repede dar decat la 14 ani mai bine la 18! Eu sunt fata am 17 ani si nu vreau sa aud de asa ceva! Am avut multe relatii dar niciodata nu am pomenit de asa ceva pentru ca nu este normal!
Fiecare alege ce vrea, pentru tine poate ca nu este normal insa pentru ele da.
"Only God can judge us".
Numai bine!
Nu este normal! Dar nu avem nici un drept sa le judecam . Fiecare isi face viata asa cum simte el de cuviinta. Daca ele se simt pregatite si li se pare ceva absolut normal, spor la treaba!
Nu e deloc normal, dar na, asta e, gradina Domnului e mare, daca atat le taie pe ele capu...
Auzi nu e normal si care fac asta iti dai seama ce viitor au.Dar mai e ceva de mentionat. Poate unii fac asta de plictiseala si pun intrebari la misto.Acest sait nu trebuie sa fie de bataie de joc. Unele poate nu stiu diferenta intre baiat si fata si intreaba despre cum trebuie sa fi in pat si alte dastea.Bine am exagerat un pic dar ceea ce vreau sa spun este ca nu au nicci o legatura cu intrebarea care au pus-o. Sper ca te-am ajutat sa intelegi.
Nu,total nu. Eu am 14 ani si imi esti chiar jena sa vorbesc despre asa ceva.Dar, probabil o sa vada si ele mai tarziu, cred
Da,mai nou, au voie sa-si inceapa viata sexuala de la 15 ani. dupa legea naturii, in cazul fetelor, cand devin fertile, sunt deja mature sexual.dar nu suntem primitivi.trebuie sa gandim ce este mai bine pentru noi.si dupa cum spune si Crissheree, nu este normal din pct de vedere moral, sa-si distruga inocenta de la o asemenea varsta.
AlexaEly97 întreabă: