Raspunsul il vei gasi la prietenii comuni. Noi nu-l cunoastem nici pe el, dar nici evolutia relatiei voastre. Iti urez bafta.
Idei ti s-au dat mai multe, unele foarte frumoase, altele obscene.
Un cadou, care sa-i aduca mereu aminte de tine, ceva care poarta mereu la el.Si nu trebuie sa fie neaparat scump.
Sex.Ce poate sa-si doreasca un baiat mai mult de atat? Mai ales daca sunteti adolescenti.
Daca ati avut relatii pana acum, ofera-i o noapte de neuitat... sigur te va tine minte.
daca nu... habar nu am, oricum el asta ar vrea de la tine, nu rahaturi de caoduri mici. care uneori pot fi nesemnificative, baietii vor sex, si cam atat la varsta asta, fie ca te iubeste sau nu!
Bafta!
La 13-14 ani - O plimbare prin oras amandoi tinandu-va de mana;
La 15-17 ani - La un club de seara;
La 18-21 ani - Iti dai seama singura;
Ai o fotografie de a voastra impreuna daruiesteio sau una care sa te tina minte o noapte romantica la malul unui rau undeva linistit doar voi o patura si o sticla de sampanie restul de ale voastre o imbratisare va aduceti aminte clipele frumoase inceputul relatiei si daca chiar vrei acuma depinde de tine varsta acolo sub cerul liber niste nebuni de ale voastre incearca si o sa fie cea mai originala idee de cadou am incercat-o si iti garantez merge bafta
Dupa cum ti-ai pus nickname-ul, tot asa si rapunsul! VULGAR!
Faptu ca esti inca visator sau visatoare (ca d-zeu stie ce fel de sexualitate ai) asta nu e vina mea. Normal ca e VULGAR insa asta nu inseamna ca si lasa de dorit! Fa proba si mai vorbim dupa, nu pe "povesti".
Vulgar,nepoliticos,incult,nepriceput si ...dezgustator(si nu esti chiar un tanc)!
Nu cred ca ai nimerit bine nici area si nici varsta (de priceput si nepriceput nici nu are rost sa intram in detalii). Mai asteptam, mai cresti si apoi discutam pe tema asta.