anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau la anul adica cand incep clasa a9a sa ma schimb total.adica mai mult fizic sa`mi schimb stilul, sa`mi fac un nou look. dar ma cam gandesc c sa fac cu mine moral.adica multi mi-au zis ca incep un nou ciclu si ar trebui sa pun punct la toate legaturile cu trecutul meu.insa eu tin mult la o persoana dar in iulie plec in it si ma gandeam sa ma desp de ea. dar nu stiu c sa fac exact. unele sfaturi? toate sunt bine venite :X

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu poti rupe toate legaturile cu trecutul,trecutul e ceea ce ne ajuta sa ne tinem drepti in prezent, din trecut ai invatat ca sa poti sa te descurci in prezent.
Daca tii la respectiva persoana, lasa lucrurile cum sunt.Vara va trece, fiecare va face altceva, cand te vei intoarce iti va fi mult mai usor sa iei o hotarare.Vei vedea daca ti-a lipsit mult,si atunci nu te desparti,sau daca ti-a fost indiferent si atunci,despartirea va fi mult mai usoara,nu vei suferi.
Lasa timpul sa lucreze, o face in favoarea ta!
Si, distractie placuta in Italy!

2 răspunsuri:
| BlueBird a răspuns:

Pai o schimbare tine de foarte multe aspecte. Daca tot mergi in Italia fa-ti o chimbare de look si cumparati niste haine. Incearca sa descoperi alte trupe muzicale... Cautati prieteni noi socializeaza mai mult happy ai timp o vacanta interagabatting eyelashes

| mylifeisforyou a răspuns:

Despre haine si aspectul fizic nu punem problema...acolo deja e pe primul loc...:Xbig grin