Salut pai cand vorbesti cu el pe skype propune-i sa iesitzi la o plimbare pe afara,numai asa va veti apropria,la scoala nici daca stateati in aceeasi banca nu se compara cu o plimbare doar voi doi,daca spune ca nu are timp si ca trebuie sa ajunga acasa dupa ore,propune-i sa chiulitzi odata nu stiu,in orice caz exprimati nemultumirea asta fata de el,spune-i deschis ca vrei sa iesiti ca un cuplu normal pe afara,nu cred ca sta doar in casa mai ales pe caldurile ajtia,nu stiu ce sa zic, parerea mea e sa discuti cu el despre asta exact asa cum ne-ai spus si noua si sa vezi ce zice, invita-l odata de doua ori de trei ori la o plimbare daca primesti refuz dupa refuz spune-i ca nu iti convine si vezi ce zice bafta pup
Nu suntem in aceeasi clasa, dar in acceasi scoala si de aceeasi varsta...in legatura cu dezvoltarea relatiei? si primul sarut? ce raspunsuri aveti?
Ptr. Cosmin.eu i-am propus sa iesim dar el nu bate niciodata apropoul asta.si nu stiu ce sa cred pentru ca din moment ce a vrut sa fie cu mine cred ca ma place.dar nu stiu de ce e asa distant.(((
In cazul tau este mai complicat. Din cate am inteles nu sunteti in aceeasi clasa dar pastrati legatura pe Skype. Este foarte bine. Incearca incet sa iti impui parerea despre el, si sa mentineti discutiile despre sentimente. Relatiile de la distanta nu tin. Depinde de programul fiecaruia. Cel mai bine e sa gasesti subiecte de interes comun. Bafta cu el!