| xMikishor a întrebat:

Vreau niste sfaturi despre ce as putea sa fac daca imi place un tip care este prea mare pentru mine si care vrea mult mai mult decat pot oferi. Cred ca stiti exact la ce ma refer. Nu stiu ce sa fac. Sunt foarte confuza deoarece mi-a spus ca tine la mine, si ca ma place. Astept sfaturi. Multsumesc anticipat. [ A.da...Sa stiti ca dau si fundita]:X

Răspuns Câştigător
| Andruska_4790 a răspuns:

Ai putea sa vorbesti cu el sa ii spui ce simti si deschizi si subiectul acesta. daca ti.a spus ca tine la tine.ar putea sa mai aiba putina rabdare.iar atunci cand esti pregatita sa i te daruiesti s cu trupul.momentan sa se limiteze decat la suflehappy. succes:X

4 răspunsuri:
| Ank02 a răspuns:

Dupa ce va obtine ce vrea de la tine te va lasa balta.mai bine il uiti sunt multi alti baieti!

| noName_8681 a răspuns:

Pai daca chiar va place unul de celalat, incepeti o relatie. dar, atentie... nu pune suflet! Daca vezi ca el vrea doar sex atunci lasa'l!

| Jelly_7813 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el pe tema asta
sa ii zici ca daca intr-adevar te place sau te iubeste sau tine la tine sa te inteleaga.si ca o relatie nu se bazeaza numai pe asa cevaoh go on
baftaaa:*:*

| xMikishor explică:

Multumesc mult pentru sfaturile voastre. Toate sunt bune dar imi pare rau ca trebuie sa ma limitez doar la unul. :X