Buna,Parerea mea e ca un astfel de baiat nu merita ca tu sa te consumi pentru el...N-ar trebui sa te afecteze vorbele lui, odata ce tu te simti bine in pielea ta asta e tot ce conteaza.Acum ar mai fi o varianta:dac de fapt pe tine te doare ceea ce gandeste el pentru ca inca iti mai place de el? Te-ai intrebat lucrul asta? Nu trebuie sa te cobori la nivelul lui, demonstreaza-i ca esti mai desteapta decat el si cea mai buna arma impotriva lui este indiferenta.Crede-ma pot spune ca functioneaza la oricine. Sper ca te-am ajutat! Bafta
Hmmmm pei simplu incearca sa-l insulti si tu la fiecare pas, ca de exemplu: cand mai face aluzie la faptul ca esti grasa intreaba-l si tu daca are cap minte ce-i mai trebuie? sau sa-i spui ca probabil mintea lui sta foarte lejera in capul lui atat de mare sper ca ai inteles ideea succes.
Ce baiatx_x.indiferenta doare cel mai tare.Dar daca te insulta asa rau spune`i si tu ca nici el nu e perfect si sa se uite in oglinda la cum arata.sau ca de unde a scapat de are fata aia asa.nu stiu tu il vezi zilnic trebuie sa-ti vina idei mai ales atunci cand ai nervi. oricum nu cred ca merita sa te consumi o sa intalnesti alte probleme in viata si mai grave.deci nu te pune la mintea lui
Calm ca cel mai frumos e sa pui gaz pe foc Deci daca el este slab il intrebi unde e caramida care si-o leaga de picior zilnic sa nu zboare. Si nu incerca sa faci glume subtile
Nu cred ca le va intelege
Spune-i ca nici el nu este perfect,si ca daca te insulta asa se vede de la o posta ca u esti mult mai inteligenta decat el,si gaseste-i si u ceva defecte,si sa stii ca nu conteaza cum arati pe dinafara,ci pe dinauntru, bafta, bye:*