Din cate stiu daca esti insarcinata trebuie sa iti vina ciclul mai tarziu. Draguta mai bine faci un control sa fii sigura. Nu cred ca te putem ajuta eu sincer nu pot sa iti spun daca da sau nu Mai bine aflii un raspuns sigur. Decat sfaturi si liniste mai bine afli adevarul si stii ca nu ai nimic sau.
Nu fii calma, cumpara un test de sarcina, simptomele pe care le-ai enumerat, exista si in cazul in care ai ramas insarcinata. (lichid transparent - nu e sperma, e sperma dar poate nu are o concentratie de 100 milioane de spermatozoizi ci doar de 2 milioane de spermatozoizi - fa tu calcului probabilitatii de a ramane insarcinata)
Tia bagat degetul cu lichid transparent? prietenul tau te satisface cu degetul si tot cu ala ejaculeaza? off ce o fii si cu baieti astia maine te **** cu urechea te pomenesti
Pai nu prea cred ca esti insarcinata, poate doar te'ai inblonavit la oavare se mai intampla nu ii nici un motiv de grij daca vez ca nici peste 2-3 luni iti vine atuncea poti sa incepit sa iti faci grij si sa te duci sa consult un medic