| EuJa a întrebat:

Vreau sa cer parerea sincera a fetelor cu privire la mine si la personalitatea mea. Va voi prezenta cateva lucruri despre mine,si vreau argumentat ce anume va place si ce anume ati schimba. Sa incepem happy Sunt un timp mai singuratic, dar care se integreaza destul de repede in orice grup si se imprieteneste repede cu orice persoana. Obisnuiesc sa fiu destul de tacut si rezervat mai ales cu persoanle pe care nu le cunosc inca asa de bine, si nu prea iau niciodata prin planul unei discutii.Sunt un tip calm si chiar mai multe persoane mi-au spus asta,asta pentru ca nu sunt deloc impulsiv,nu ies in evidenta,si nu ma enervez prea repede. Sunt un timp introvertit,nu am spus niciodata la nimeni cand eram suparat din ce motiv sunt,experiente proaste pe care le-am trait,nimic,tineam totul in mine desi cate-odata mi-as fi dorit sa pot spune cuiva dar imi era frica de cum o sa ma perceapa acea persoana dupa aia,si imi era rusine de mine. Sunt un timp sensibil,si ma atasez repede de persoanele care ma asculta,ma privesc cu ochi buni, ma baga in seama, si ma cauta (desi putine persoane o fac).Pot spune ca sunt opusul a ceea ce se numeste "sufletul petrecerii" tocmai din cauza personalizatii mele. Nu obisnuiesc sa preiau conducerea in nici o activitate pe care o desfasor cu cineva.Ma consider un tip plictisitor datorita faptului ca nu prea stiu sa distrez lumea,nu prea stiu sa glumesc. Sunt un ateu,dar sunt un tip bun,imi place sa ajut sau sa sar in ajutor,imi place sa impart cu altii,nu sunt materialist,respect lumea. Sunt un timp nesigur pe mine si pe calitatile mele, si cateodata ma simt complexat. Din punct de vedere al fizicului si fetei arat destul de bine pot sa zic ca sunt destul de frumos, dar cred ca din cauza personalitatii mele fetele nu ma vor.Am 18 ani. Vreau sa ma schimb, si trebuie sa ma schimb pentru ca nu mai suport. Vreau sa vad parerea vostra ce anume ar trebui schimbat la mine si cum sa reusesc sa fac asta.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pe naiba carcaterul nu are nici o relevanta si daca esti ateu sti asta,atractia este involuntara si totul sta in aspectul fizic indiferent de sex,restul sunt basme, vrajeli, credinte, gen eu vreau doar sufletul cool si eu vreau sa vad suflete cum sunt ele cum arata? daca ai fi un barbat frumos si mut de erai ai avea iubita, daca tu cauti fete frumoase nu o sa ai asa ceva cauta una asa ca tine, si fi sincer cu tine lasa vrajeala cred ca sunt frumos dar nu ma plac fetele ce naiba

| EuJa explică (pentru RAY):

Adevarul e ca in trecut erau urat, si stiu asta, nu condamn ca nu ma placeau fetele, pentru ca eram un ratat.Acum insa m-am schimbat, sunt mai frumos, si chiar se uita fetele la mine.Dar cum din cauza ca in trecut eram un urat, mi-am dezvoltat personalitatea asta si nu vreau sa intru intr-o relatie cu o fata pana nu reusesc sa ma schimb, pentru ca stiu ca in cele din urma ma va lasa balta pentru ca sunt cum sunt.(Sa intamplat asta recent cu o fata)

| KillingFrenzy a răspuns:

Verdict : gay