anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa cer un sfat de la voi, un ajutor. ceva de caracter intim.deci sint cu o fata de 1 an 5 luni.totul e bine.doar ca relatii sexuale nu am avut cu ea...asa cu fete de o seara am avut.prietena mea e virgina, ambii avem 17 ani.si nu mai pot rabda cidn sunt cu ea, sunt totusi baiat si hormonii se misca tare repede cind sunt cu ea.ar fi bine sa vorbesc cu ea deschis despre relatii sexuale? cu ce sa incep vorba? va rog dati-mi unele sfaturi, ceva macar!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai asteapta pana face 18 ani apoi vorbesti despre sex cu ea, tu rezista ca nu mori deloc.

| AlinaaAli a răspuns:

Buna, imi dau seama ca dupa atata timp nu mai rezisti big grin
incearca sa vb deschis cu ea despre asta, nu ii da de inteles ca esti disperat dupa asa ceva, da-i de inteles ca ai vrea!
Cum sa incepi discutia? thinking foarte simplu, intr-o zi cand sunteti singuri o intrebi daca ea simte ceva mai mult pentru tine, sau daca simte unele chetii mai ciudate cand sta langa tinebatting eyelashes si ii spui ca tu ai vrea sa treceti la pasul urmator, daca bineinteles este de acord si este pregatita

| KaRa23S a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun.Depinde cum e ea. S-ar putea sa se sperie sau s-ar putea ca si ea vrea asta. Intreab-o daca vrea, dar spune-i ca nu o obligi si ca poti sa mai astepti. Arata-i si ca tii la ea si nu te intereseaza doar asta.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Cu greu poti sa convingi o astfel de fata(stiu din propria experienta).Ai gresit din start ca ai luat o fata ca ea stiind ca nu va face nimic mult timp.Pe viitor e bine de stiut.