Daca ambii partener sunt de acord si se iubesc cred ca e normal.eu una consider tabu sexul anal
Daca e o relatie mai serioasa da este ok nu vad de ce ar fi un subiect tabu in viata de cuplu totul e permis.
Nu am nimic impotriva sexului oral atata timp cat se practica intr-o relatie de lunga durata sau casatorie unde exista incredere si multa iubire reciproca.
Hm...sex-ul oral are partea lui de farmecdar trebuie facut cu cine trebuie, cu un partener pe care il cunosti bine(sa nu risti sa i-ai vreo boala)si daca intre voi exista iubire...consider ca doar atunci ai putea sa ii faci partenerului acest lucru si invers.
Asta nu e subiect tabu.
Pinky, recunoaste, esti baietel in care alearga hormonii, nu-i asa? Scoate mana de sub masa.
E super tare, asa cum au zis-o mai multi, dar atunci cand e facut cu cine trebuie.si,fetelor,care tot spuneti ca eu n-as face asa ceva haideti sa fim sinceri, daca ai o relatie de lunga durata si iubitul tau iti face sex oral, dupa care te simti in al noualea cer.pe cine incercati sa mintiti ca nu ati face si voi?
Mie una nu-mi place naj baga chestia aia in gura :-&dar pentru uni e total normal dupa preferintelw fiecaruia