| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU... vreau sa-i spun unei fete de care vb de ceva timp ca o plac dar nu stiu cum. vreau si eu niste idei dar sa nu para asa copilaroase. cam pentru varsta d 17 ani asa.nu stiu. dau funda...(eu idei am dar nu-s asa d sigur p ele)

Răspuns Câştigător
| RadXx a răspuns:

Scoateo an oras dai un buchet de trandafiri si an primul rand ia-o la 7 sau cand e mai pe seara an al 2 rand fii anbracat elegant pentru intalnire dupa ce ati terminat intalnirea o duci acasa si acolo ai spui ca eu chiar te plac esti foarte draguta... deci ai spui tot ce simti pe moment deci nu stai ai spui direct dar direct atent si ancet adica te plac asta a fost demonstratia rapida dar mai ancet uite eu chiar te plac cred ca esti foarte draguta si imi placi dar tu ma placi? si acolo tu o vei sarutawinking

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii spui simplu ca bunaziua ca o placi si daca vezi ca face misto de tine ii zici sa se duca in pastele masi de fraiera.

| liviu18_3718 a răspuns:

Ai incredere in tine nu fi pampalau! sincer imi place de "misogin".am vazu tmai multe rasp din partea lui si sincer are dreptate laughing.tot respectul.cat despre tine iti zisai.ai incredere. daca nu te place asta e frate.un sut in cur un pas inainte! bafta

| Bubbico a răspuns:

Pune si tu un prieten sau intreab-o tu ce parere are despre tine, cum te crede. Apoi du-te la ea si spune-i ca ii sta bine in ce e imbracata, intreab-o cu ce parfum s-a dat azi, ca iti place cum miroase. Arata-i un nor care seamana cu o inima si spune-i ca tie iti pare ca in a sciie numele tau + numele ei. Daca intreaba ce vrei sa spui cu asta spune " jumatate din inima e umpluta cu iubirea care ti-o port eu tie, iar cea de-a douA jumatate o poti umple doar u din inima ". S-au mai simplu : te duci la ea, ii zici ca vrei sa-i zici ceva, o iei de-o parte si ii zici c-o iubesti. Sfaturile au mers la mine(cu prietenul meu).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu sa fii sigur pe el.eu zic mai bine sa asculti de sfatul unuia si altuia mai bine ai pute u ideile tale in practica.eu nu cred ca am cum sa te sfatuiesc decat sa ia curaj si sa iti pui ideiile in practicahappybafta