Spune.i direct, dar nu intr.un loc public daca esti timid poate fi si ea. cel mai bine separati de restul lumii zic eu. A.i pupa pe obraz nu cred ca este o problema. Si fetele din jurul meu sunt cam,, colorate" si nu mai stiu ce sa cred ^^ O solutie ar fi sa ii arati ca sti sincer, spune.i ce simti pentru ea Daca te.a placut, sunt sanse sa trezesti acel sentiment si sa accepte. Ramane de vazut. Succes in continuare, iti doresc relatii fericite!
Intreb-o daca raspunde la provocari si spune-i poti sa-mi dai un pupic personalizat numai mie, unde vreau eu?
Daca chiar iti place de fata si simti ceva pentru ea da de ce nu... La partea cum sa ii spui e putin cam greu pentru uni baietii, ai putea sa ii dai un bilet unde scrie ceea ce simti pentru ea (daca esti mai timid), dar daca esti mai indraznet spune-i direct ceea ce simti pentru ea, sau ai putea intro pauza sa o iei frumos de mana si sa va plimbati in curtea scoli si sa ii spui ceea ce simti.
Sper ca ti-am fost de ajutor, daca ai o nelamurire la referire cu raspunsul meu intreaba-ma