| mirelush9990 a întrebat:

Buna TPU.happy
Vreau sa imi dati cateva sfaturi.
Sunt cu prietenul meu de un an si 8 luni. Si de la o perioada ne certam des si aproape din orice chestie.pe mine ma deranjeaza ca daca eu ii reprosez ceva. el numai pe moment baga la cap apoi face tot cum e el obisnuit.Mai nou acum. tipa la mine. si nah e adevarat k si eu tip dar doar cand ne certam tare iar el se enerveaza din orice lucru pe mine si tipa. si ma doare uneori ca nu-mi da atentie ori zice ca ma suna intr-o jum de ora si apoi trec vreo 2 ore si cand il sun e la fotbal sau se plimba cu scuteru.
Nu stiu. voi ce ziceti? am zis in sinea mea sa ma schimb pentru ca poate e o problema la mine dar tot asa e. ce sa fac?sad
Ast sfaturile vostre.
Multumesc mult tuturor!

Răspuns Câştigător
| LoreRaya a răspuns:

Buna.Problema nu e la tine.nu vreau sa te descurajez, dar de obicei astfel de lucuri se intampla cand una din persoane, nu mai prezinta interes fata de cealalta.Incearca sa te comporti si tu cum se comporta el.Nu te suna el, nu-l suna nici tu.Se comporta si iti vorbeste sictirit, tu fii indiferenta.In felul asta o sa iti dai seama daca el mai are sentimente fata de tine sau mai bine o lasati balta.Multe fete GRESESC atunci cand dau vina pe ele insasi daca relatia numai merge ca inainte! Asa ca nu ii mai cauta scuze si numai da vina pe tine! Noi fetele suntem mai "blegute" mai ales cand suntem indragostite si suntem mereu atente la cum vb, cum ne comportam ca nu cumva sa il deranjam cu ceva, ei insa nu isi pun problema asa.Majoritatea baietilor merg pe "fie ce o fi". Sunt foarte putini baieti care isi dau interesul.Eu nu stiu ce fel de relatie a-ti avut voi pana acum, pot doar sa imi imaginez ca nu e deloc vina ta!

3 răspunsuri:
| JustThat a răspuns:

Asa am patit si eu... Incearca sa fii o perioada putin mai indiferenta si daca iti reproseaza ceva. spune'i ca asa face si elwinking
Daca nu merge, vorbeste cu el despre asta
Spune'i cum te simti
Si daca vrea sa pastreze in continuare relatia va trebui sa se schimbe
Bafta! :*

| fosnet a răspuns:

Tu vrei sapl modelezi dupa placerea ta. Sa nu uitam ca dragostea nu e o constrangere. FIECARE OM ARE PERSONALITATEA SA; DE CE VREI TU SA SCHIMBI ASTA? Problema e la tine, nicidecum la el!

| Oana1209 a răspuns:

Sfatul meu este sa discuti problema aceasta cu el.Intr'o relatie, comunicarea este un punct forte.As mai spune si ca daca iubesti o persoana,o iubesti si o accepti asa cum este,cu defecte si calitati. Daca prietenul tau este de la o vreme irascibil si impulsiv,incearca sa gasesti cauza, poate are o problema, o perioada proasta.Succes :*