| biabianca_8446 a întrebat:

Vreau sa imi dati niste sfaturi pentru ca nu stiu ce sa fac.De mica ma intelegeam cu un vecin de al meu.Pana am inceput sa il plac.Eu eram innebunita dupa el.nu puteam sa stau o secunda fara el.Asa a trecut timpul si el stia destul de bine ca imi place de el.Cateodata ma gandesc ca el s-a folosit de mine.Pentru un moment de ziua mea de nastere am crezut ca el e cel mai frumos cadou cand mi-a spus daca vreau sa fim impreuna dar pentru un moment m-am inselat cand am vazut ca sta cu alta fata de fata cu mine.Stateam zilnic afara, se comporta ca si cum eram impreuna iar a 2-a zii se purta ca si cum nu s-a intamplat nimic. Am zis sa o las balta.Acum ca am mai crescut(el este mai mare decat mine cu 2 ani) el ma tot cauta intr-un timp si nu l-am bagat in seama.tot incerca sa vorbeasca cu mine iar el il evitam incercam sa fiu indiferenta. Poate ca intr-un fel am facut bine ca am fost mai indiferenta poate ca in alt fel nu a fost bine.Nu m-am gandit ca el ar vrea sa fie ceva intre noi.Pana in momentu in care am ramas afara noi 2 si a inceput sa imi marturiseasca ca tine la mine de mult si ca inainte nu stia ce face si ca ar vrea sa fie ceva intre noi.Eu i-am spus sa nu se grabeasca pentru ca este timp. Iar el a spus ca nu vrea sa ma vada cu altu. a spus daca m-ar vedea cu altu ar simtii ca ii fuge pamantu de sub picioare. A mai spus ca daca ar fi sa nu ma gandesc ca el ar vrea sa stea cu mine doar pentru sex. A spus ca ar fi in stare sa astepte dupa mine si ca o relatie poate sa tina mult timp si fara sex.Eu inca mai tin la el dupa atata timp...Nu stiu ce sa fac sa las sa mai treaca timpul sau sa incep aceasta relatie?

Multumesc happy

2 răspunsuri:
| Oana_9831 a răspuns:

Eu zic ca daca tot tii la el merita sa ii mai acorzi o sansa.Acum si-a dat si el seama ce simte cu adevarat pentru tine.stii cum se zice ca roata nu are are colturi si tot timpul se intoarce.Asta a simtit`o si el pe pielea lui. Daca nu tineai la ei,nmerita sa il chinui putin, sa iti bati putin joc de el ca sa i`o intorci, dar daca tineti unul la altu nu are rost.Mai bine faceti din aceste sentimente o relatia frumoasa, si poate de lunga durata:*

| S1mplu a răspuns:

Nu cred ca as putea sa raspund ceva concret,nul cunosc pe baiat si nici cati ani aveti fiecare, dar gandeste bine baietii au un simt diferit, fiecare are un obiectiv si cateodata cel mai perfect poate fi cel gresit, ai grija cu genul de baieti ca poate vor sa profite de tine si dupa sa te lase balta ca si cum ai fi fost doar un obiect folosit pentru un lucru anume.Mai tinel sub papuc ceva timp pana isi arata cu adevarat fata reala.Ai grija ca daca o tot tine asa o zi cu tine impreuna si in alta zi sa cunoasca alte fete atunci e clar ce vrea de la tine, asa macar vezi daca e de incredere sau nu, pune-l la incercare.