| AnaEvelynna97 a întrebat:

Vreau sa incep prin a spune ca ma simt atat de pierduta crying. Sunt cu un baiat de un an, el face 19 ani iar eu am 17 jumatate.Il iubesc si ma iubeste foarte mult.Nu are nici macar pretentia la sex, deoarece stie ca nu sunt dispusa. Am trecut prin multe alaturi de el, este un baiat iubitor si harnic. Probleme au fost de la inceput, fiind primul meu prieten, tata s-a impus categoric. Am suferit enorm, dar nu am renuntat.Mama m-a ajutat mereu, vorbeste cu el la telefon, iar acum si tata accepta oarecum ideea unui "iubit". Problema este urmatoarea: mama lui este de etnie roma sad. Dar desigur, nu dinaceea cu rochii lungi tipic laughing tatal sau este moldovean. Nici macar culoarea nu-l poate da de gol laughing. Astazi din vorba in vorba i-am spus mamei, care a reactionat destul de urat, ceea ce ma so cat: ca e inadmisibil, ca ea nu s-ar baga in asa ceva. Acest lucru m-a bagat de tot in ceata.Sunt foarte speriata, si ma doare foarte tare gandul de a renunta la el, iubindu-l si iubindu-ma atat. Nu pot lasa in urma atatea amintiri, doar pentru acest lucru. Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat! crying

Răspuns Câştigător
| Mihailescuioana29 a răspuns:

Daca va iubiti, continuati-va relatia. Ce conteaza ca este pe jumatate rom?, pana la urma si ei sunt oameni, in plus daca ai sentimente pentru el nu merita sa va stricati relatia doar de gura lumii. Eu atat iti spun, lupta pentru ceea ce iubesti.

7 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Daca nu poti lasa in urma atatea amintiri, atunci nu trebuie sa le lasi, e simplu. Daca nu e genul de rom care umbla prin gunoaie/fura/omoara oameni, inseamna ca e potrivit pentru tine si nu ai de ce sa te desparti de el happy Iubirea trebuie ingrijita :*

| KamaSutra a răspuns:

Stii ceva, pe mine ma enerveaza oamenii care judeca dupa altceva in afara de suflet, fara suparare chiar daca e vorba de parintii tai. Adica e e etnie roma si? Daca te iubeste si il iubesti asta nu conteaza si romii sunt tot oameni. Nu trebuie sa renunti la el, nu trebuie sa-ti fie frica! Ai incredere in voi, in iubirea voastra si asta e tot ce ai nevoie! thumbs up
Si app parintii tai ar trebui sa nu mai judece astfel shame on you, sufletul conteaza si cum se poarta cu tine... Deci bafta! peace sign

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu va poate stinge dragostea daca voi va iubiti. Dar daca vrei sa o mai linistesti un pic spune-i ca oricum e o relatie incipienta, ca doar nu o sa ramai cu el toata viata. Poate iti da pace asa si nu te streseaza cu prejudecatile ei.

Oricum, orice ai face nu renunta la iubirea voastra. Nimeni nu are dreptul sa-ti interzica nimic. Si spune-i mamei tale ca daca o sa te tina departe de el suferinta te va face sa nu poti fi atenta si preocupata de scoala.

| Psihedelic777 a răspuns:

Off...stai linistita ca o sa se rezolve.Sa nu te certi cu parintii, lasa-i sa-si spune ofurile si toate chestiile lor.Lasa-i sa te certe, pur si simplu lasa-i sa-ti zica ce vor.Ideea e ca tu sa fii alaturi e acel baiat si el de tine.Sa va iubiti cu adevarat si impreuna veti trece peste toate problemele. Daca este iubire adevarata(si din cate vad este)atunci asta va v-a ajuta sa treceti peste.Sa nu face-ti vreo prostie si sa fugiti pe nu stiu unde sau astea.Pur si simplu lasa lucrurile sa curga de la sine.Doar iubiti-va si oferiti suport unul altuia.Veti trece peste toate impreuna, crede-ma.Iti urez numai bine si multa baftahappyAveti grija de voihappy

| Floricikmov a răspuns:

Pai sincer este o situatie dificila. Sunt multe cai orin care poti sa rezolvi asta. Primul lucru ar fi sa ramaneti impreuna dar o sa-ti fie greu sa va intalniti din cauza parintilor. O sa fii mereu certata cu ei pe aceasta teme. Poate cu timpul vor accepta dar asta nu se stie ramane de vazut. Ai putea sa te desparti si de el dar tu spui ca tii mult la el si asta nu este posibil. Gandeste-te cat de greu ti-a fost sa-i convingi sa-l accepte dar acum iti va fi si mai greu si nici macar nu stii daca vor fi de acord. Mai incearca sa discuti cu ei cat de sincer se poate si vezi ce iese. O zi frumoasa!

| anamary a răspuns:

Ai 17 ani si jumatate! Esti aproape majora! Peste vreo 6 luni...parintii tai nu vor mai putea sa-ti dea comenzi...doar sfaturi! TU SINGURA poti decide viitorul relatiei voastre.Ar trebui sa discuti si cu mama lui, sa o cunosti mai bine:poate sa fie de etnie roma si sa fie mai eleganta si mai stilata decat mama ta, sau poate (indiferent de etnie) sa nu poti sa te intelegi cu ea! Mama are o mare amprenta in educatia unui baiat..asa ca daca tipul e ok, totul e ok.
Mamei tale zici ca-i place de iubitul tau, asa-i? Atunci spune-i:daca un moldovean a avut curajul sa se casatoreasca cu o tiganca si a rezultat copilul asta minunat, si relatia mea cu el va merge

| Arkadian93 a răspuns:

Tot ce pot sa zic e sa lupti... daca nu o faci o sa regreti mai tarziu, spune-i mamei tale si tatalui tau ca il iubesti foarte mult si ca tu o sa traiesti cu el nu ei, eu ca baiat am avut intotdeauna de furca cu soacrele ciudat cu socrii mam inteles bine dar infine nici pe mine de obicei nu ma acceptau din cauza ca sunt rocker dar nu imi dadeau sansa sa ma cunoasca, nu stiu incearca sa-i faci sa stea de vorba cu el si cu parinti lui sa ii cunoasca mai bine si poate isi schimba parerea... spor