Daca ai fi rasfoit macar o carte, sau cautai pe net, puteai afla ca vaginul are o adancime de 8-12 cm si se mai poate acomoda putin, daca e foarte excitata partenera.
Deci, unde vrei tu sa bagi 19, si sa mai si fie foarte relaxata/incantata cand il vede dinainte, mai ales daca ea poate stie ca nu e atat de adanca si nici experta in Kama Sutra?!
Ceva pare sa nu prea fie ok cu tine, sau cu intrebarea ta!
Sa speram ca nu o sa ne scrie vreo fata sa ne spuna ca ai sexat-o si a durut-o!
Marime, fara stiinta, tandrete si finete, tot degeaba!
SEXUL NU E CIOCOLATA!
Acum incearca sa-l masori cu linia PESTE penis, nu de la gaura fundului! :)
Uite aici: http://www.penimaster.ro/masorlung.html
PS Da-mi voie sa ma indoiesc de sinceritatea ta!
Daca ti-ai facut cont aici, doar pentru a pune intrebarea asta, inseamna ca este o minciuna gogonata, pentru ca orice detinator de 19cm, ar stii cu siguranta ca este o masura buna, mefiind necesar sa primeasca confirmi de pe forumuri.
Iti apreciez parerea, insa am intrebat daca este ok. Sa iti explic mai bine, am vrut sa vad parerea mai multor fete, unele spun ca nu e o marime ok ca este prea mare/mica sunt parerile impartita. Oricum iti multumesc pentru atentia acordata, si iti pot demonstra ca intr adevar am 19cm.
Pentru multe s-ar putea să fie prea mare.
Şi dacă nici nuştii să-l foloseşti eficient...
Placerea femeii este undeva pana in 12-13 cm in interiorul vaginului, concluzia o tragi singur. Ar trebui ca acest posibil "19" sa nu fie argumentul tau principal in fata unei femei. Mi-e teama ca la maniera cum pui problema sa nu fie chiar asta argumentul in fata unei femei.
Pentru mine(ca fata)e un penis prea mare.Provoaca durere in loc de placere.
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: