| Gergianaaaa a întrebat:

Bună TPU vreau sa ma ajutați cu ceva Am cunoscut un băiat care are prietena e foarte bun prieten de familie el știe ca il palc pentru ca i-am spus dar el are prietena când vine la mine acasă stăm singuri in camera mea, facem gesturi de parcă am fi împreună oare el ma place? Prietena lui știe că vb cu mine si m.a blocat pe Facebook lui dar noi am început să vorbim pe whatapp Eu il plac foarte mult pe el...cum sa fac ca sa il pot cuceri?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca are deja iubita, pe tine te trateaza ca pe o sora si asta nu poti schimba.

| Gergianaaaa explică (pentru Violleta2022):

Nu cred că mă tratează ca o soră deoarece cand vine la mine ma ia în brațe mă sărută pune mâna pe mine...etc

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gergianaaaa):

Hmmm... in cazul asta nu-i normal ce face, pentru ca pe tine te tradeaza cu iubita si pe iubita lui cu tine, pare a fii genul de smecheras care profita de amandoua.

| corbulalbrosu a răspuns:

Aprofundand "gesturile" amintite mai mult ca sigur vei reusi "sa-i sucesti" mintile si vointa. big grin

| kandaraki a răspuns:

Priveste altfel la aceasta situatie - daca tu ai avea un iubit si el ar petrece cu alta fata in modul in care sta cu tine, tie ti-ar placea?
nu te baga, lasa-l, nu mai petreceti timpul impreuna, nu strica relatia!

| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

E normal sa îți răspundă la avansuri, doar e baiat. sfatul meu este sa găsești pe altcineva, nu e frumos sa Strici relații. orice băiat ar reacționa la avansuri, deoarece când se ridica cocoșelul, mintea nu prea mai are nimic de spus in fata lui laughing

| Gergianaaaa explică (pentru Andreeas_Andreeas_1997):

De lăsat nu pot să îl las pentru că îl iubesc foarte mult si el știe asta... mi-a zis ca o sa vina la mine să vorbim când o să vină ce sa ii zic?

| Gergianaaaa explică:

De lăsat nu pot să îl las pentru că îl iubesc foarte foarte mult....nu știu ce să fac... vreau sa il am lângă mine.

| AngelaNedelcu a răspuns:

Nu te băga în relaţiile altora. Sfatul meu.