Daca are deja iubita, pe tine te trateaza ca pe o sora si asta nu poti schimba.
Nu cred că mă tratează ca o soră deoarece cand vine la mine ma ia în brațe mă sărută pune mâna pe mine...etc
Hmmm... in cazul asta nu-i normal ce face, pentru ca pe tine te tradeaza cu iubita si pe iubita lui cu tine, pare a fii genul de smecheras care profita de amandoua.
Aprofundand "gesturile" amintite mai mult ca sigur vei reusi "sa-i sucesti" mintile si vointa.
Priveste altfel la aceasta situatie - daca tu ai avea un iubit si el ar petrece cu alta fata in modul in care sta cu tine, tie ti-ar placea?
nu te baga, lasa-l, nu mai petreceti timpul impreuna, nu strica relatia!
E normal sa îți răspundă la avansuri, doar e baiat. sfatul meu este sa găsești pe altcineva, nu e frumos sa Strici relații. orice băiat ar reacționa la avansuri, deoarece când se ridica cocoșelul, mintea nu prea mai are nimic de spus in fata lui
De lăsat nu pot să îl las pentru că îl iubesc foarte mult si el știe asta... mi-a zis ca o sa vina la mine să vorbim când o să vină ce sa ii zic?
De lăsat nu pot să îl las pentru că îl iubesc foarte foarte mult....nu știu ce să fac... vreau sa il am lângă mine.