anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati, aici cu siguranta pot primii un sfat care sa ma ajute.In urma cu 3 luni am cunoscut un baiat, din alta tara ne intelegem foarte bine ba chiar ne-am dorii ca intr-o buna zii sa ne vedem face to face, el ma face sa zambesc de cate ori am o stare proasta, mereu visez cu ochii deschisi.Prietena mea cea mai buna imi spune mereu sa clarificam toata aceasta poveste si sa terminam pentru ca nu are rost, el chiar daca va veni in romania va sta putin iar apoi din nou va pleca si ne vom face mai mult rau plus ca eu nu stiu ce face acolo si nici el nu stie ce fac eu. Tin mult la el, dar nu il inteleg pentru ca niciodata nu imi dovedeste ca tine si el la fel de mult precum spune. Stiu ca de la distanta nu-mi poate dovedii dar parca el nu vrea sa faca cunoscuta prietenia mea cu el si prietenilor lui, vad asta si prin facebook, nu mi-a postat nimic niciodata iar de relation ship nu mai vorbesc, suna absurd si copilaresc, asta pentru ca avem doar 16 ani, si stim amandoi ca avem o viata intreaga sa ne gasim perechea dar nu acceptam. Un sfat va rog si fara critici pentru ca m-am saturat de ele.Multumesc

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Dragostea virtuala e o mare greseala.Stai in spatele unui monitor si tastezi,nu te vede nimeni,nu te poate controla nimeni si nu poti afla adevarul niciodata.Tu,de fapt,nici nu stii cu cine vorbesti,imaginatia ta e libera,te bazezi pe cateva fotografii si zeci de cuvinte si emoticoane, pe care, la urma urmei ti le-as fi putut trimite si eu! Realizezi lucrul asta? Vorbesti cu o persoana necunoscuta. Poate fi o femeie de 40 de ani sau un barbat chel de 41, etc.Fotografii? E plin google de fotografii.Id-uri? Poti avea sute.Mai spui ca nu face public pe facebook relatia voastra.Care relatie? Nu esti decat una din partenerele de joaca,indiferent de iubirea vesnica pe care ti-o jura zilnic. Uita-te in jurul tau,cauta o persoana reala,vie, careia ii poti prinde mana si te poti uita in ochii lui, sa vezi daca iti spune adevarul sau nu.Nu mai iubi un ecran de monitor, nu e sanatos nici recomandabil.Suferi,te framanti,nu-ti gasesti locul,astepti mereu si in timpul asta,viata reala trece pe langa tine tumultoasa, iar tu ramai pe dinafara, te condamni singura la singuratate si depresie psihica.Si,toate astea, din cauza unui ID si a unui monitor.Revino-ti.Prietena ta are dreptate, ascult-o. Pune punct acestei nebunii cat inca nu-i prea tarziu.Ai cea mai frumoasa varsta,vrei sa iubesti si sa fii iubita.Fa-o cu un baiat real, pe care sa-l vezi, sa-ti poti tine capul pe umarul lui si sa-i simti caldura mainii.Mult noroc!

3 răspunsuri:
| Jack a răspuns:

Sa lasi vrajeala puiucu tongue! si sa fi maturahappy!

| anamaria_6094 a răspuns:

Esti intr-o situatie complicata, cunosc sentimentul pentru ca si eu am fost cu un baiat din alt oras, dar a durat 3 luni ...Stiu ca nu poti fi sigura daca iti este loial sau daca te minte si te inseala,dar tu in cazul asta,daca il iubesti si nu poti sa treci peste, ar trebui sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine,si daca te-ai gandit la aceasta oportunitate ar trebui sa ai incredere in el,altfel nu vei rezolva nimic.Dar daca nu vrei sa te complici,atunci incearca sa iti deschizi ochii si sa te uiti si la alti baieti. Sper ca acest sfat ti-a fost de folos, si daca te-a ajutat te rog, da-mi fundita...big grin

| anamaria_6094 a răspuns:

Esti intr-o situatie complicata, cunosc sentimentul pentru ca si eu am fost cu un baiat din alt oras, dar a durat 3 luni ...Stiu ca nu poti fi sigura daca iti este loial sau daca te minte si te inseala,dar tu in cazul asta,daca il iubesti si nu poti sa treci peste, ar trebui sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine,si daca te-ai gandit la aceasta oportunitate ar trebui sa ai incredere in el,altfel nu vei rezolva nimic.Dar daca nu vrei sa te complici,atunci incearca sa iti deschizi ochii si sa te uiti si la alti baieti. Sper ca acest sfat ti-a fost de folos, si daca te-a ajutat te rog, da-mi fundita...big grin
Mult noroc!