Incearca sa ii deschizi ochii, poate nu isi da seama ca acea prietena ii face atata rau... mai bine incearca s-o uiti, ar trebui sa iti gasesti un hobby, sa iesi in parc, la un film cu prietenii, etc. Daca v-ati despartit inseamna ca vei gasi pe cineva mai bun. Nu trebuie sa te inchizi in tine..sa terefugiezi, asta e, una vine, alta trece. Nu merita sa suferi pentru ea daca nu ii pasa de sentimentele tale.
Iam spus de atatea ori..nu numai eu..pana la urma sau implicat prietenul meu cel mai bun si iubita acestuia..toti suntem colegi, cunoscundo toti pe acea "prietena" si de fapt ce vrea ea.dar incerc din ce puteri mi-au mai ramas sa o uit dar oarecum nu pot ca inca tin la ea si o iubesc dar nici nu pot sta sa fiu luat asa
Găsesc o singură explicaţie pentru problema ta : Prietena ta nu te merită. Eu zic să o laşi cu prietena ei, dacă o ascultă pe ea şi îi ia apărarea. O să-ţi fie greu să-ţi revi după despărţire dacă o iubeşti, dar o să-ţi fie mai bine decât să stai ca prostu după ea. Ea o să fie bine, până o să realizeze că a fost o proastă şi te-a pierdut.
Off... Nu trebuia sa te porti asa frumos cu ea, zic . Esti sigur ca nu era vorbit de la inceput sa-si bata joc de tine? Ai putea lua in calcul si chestia asta. Astept raspunsul tau! Succes!
Nu stiu sigur
La inceput parea altefel ..accepta orice
Pana de cand s-a schimbat nu ma mai lasa sa o sarut imi intorcea capul, nu ma lasa sa o iau in brate ca ii este cald, daca faceam o gluma nu radea dar in schimb de la altul cadea pe jos de ras :-s si mai multe chestii care mau ranit
Din pacate, e clar. Nu te mai place. Daca imi permiti..cati ani ai tu si cati ani are ea?
15 amandoi
Nu te mai place .
Asta este acum nu stiu ce voi face...ca tot la ea ma gandesc
Da e vina ta, nu trebuia sa-i faci chiar atatea, asa cred ca si-a luat lumea in cap, dar na, peste ceva timp isi va da seama ca a gresit dar atunci poate va fi prea tarziu, incearca cumva sa treci peste aceasta faza si priveste in fata!